3 grunde til at tænke mere på miljøet

//

Er du endnu ikke rigtig kommet med på hele den der miljø-bølge, og er du ikke sikker på, om det er noget, du skal gå op i eller ej, kan det være, at dette indlæg kan inspirere dig.

 

Jo flere vi er til at tage affære, desto hurtigere kommer vi også klimakrisen til livs. Derfor er det kun godt, hvis du har fået mod på at være med til at gøre noget for miljøet.

Du er med til at skabe en bedre verden

En af de primære grunde til at tænke mere på miljøet er jo naturligvis, at du kan være med til at skabe en bedre verden. Vi skal kollektivt gøre noget ved den måde, vi lever på, hvis vi vil have denne verden til at være lige så dejlig at være på om en generation eller to.

 

Så hvis du savner at have god samvittighed over at være med til at bidrage til vores fælles bedste, er det bare med at begynde at få dig nogle gode miljøvaner, så du også kan være med til at skabe et bedre sted for os alle sammen.

Du inspirerer dine børn til at hjælpe til

Selvom dine børn måske har travlt med skolen eller at dyrke gymnastik i Herlev Gymnastik, betyder det ikke, at du ikke også kan være med til at inspirere dem til at hjælpe med. Selvfølgelig har de ikke lige så meget ansvar for miljøet, som vi voksne har, men det kan være godt for dem at lære noget om miljøet, så de også kan bidrage til det bedre klima, når de bliver stor.

 

Hvis du går forrest med dine miljøvenlige vaner, er der ingen tvivl om, at dine børn vil se op til dig og gøre dig kunsten efter.

 

Vil du se flere programmer om klima og miljø, kan du jo kigge nærmere på Dplay.

Du kan spare penge

Sidst, men ikke mindst, kan du jo også ende med at spare penge ved at træffe nogle mere miljøvenlige valg i din hverdag.

 

Du kan blandt andet spare penge på el- eller varmeregningen, hvis du vælger at skifte til alternative energikilder, når du skal have varmet boligen op eller producere strøm.

 

Du kan også spare mange penge på brændstof ved at skifte over til en elbil i stedet for at køre i en benzin- eller dieselbil. Så det er jo også værd at tage med.

CO2 Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark