3 ting du måske ikke vidste, du kunne blive

//

Dette indhold er sponsoreret

Der er mange ting, du kan blive, og der er nok ikke noget, der er umuligt. Nogle jobs kræver blot mere arbejde og dedikation end andre. Her er tre ting, du måske ikke vidste, at du kunne blive.

Plastmager

En plastmager  er en person, der beskæftiger sig med at fremstille og bearbejde plastik. Dette kan for eksempel være alt fra at fremstille emballagen til madvarer til at betjene robotter og 3D-printere. 
En plastmagers arbejdsopgaver kan variere meget alt efter, hvilken type virksomhed man arbejder for. Men ofte vil man som plastmager skulle bruge en række forskellige maskiner og redskaber til at bearbejde plastikken med. For at kunne arbejde som plastmager skal man have en plastmager uddannelse, hvor man også vil komme til at beskæftige sig med bæredygtighed. 

Prøveperson til medicinske forsøg

En prøveperson er en person, der deltager i medicinske forsøg. Uden prøvepersoner ville man ikke kunne udvikle nye lægemidler og behandlinger, og derfor er det faktisk meget vigtigt, at der er nogen, der tager denne risiko. Hvis man overvejer at være prøveperson, så bør man altid undersøge forsøget grundigt, inden man tager beslutningen. Man bør altid tale med sin læge om det og sikre sig, at man forstår alle de informationer, der er givet om forsøget. Det er også vigtigt at vide, hvilke rettigheder og forpligtelser man har som prøveperson, herunder hvordan man kan trække sig ud af forsøget igen, hvis man ændrer mening undervejs.

Hundesurfings instruktør

Hundesurfing er en aktivitet, som stadig flere hunde elsker at prøve kræfter med. Det er dog ikke alle hunde, der finder det naturligt at surfe på bølgerne, og derfor kan det være en god idé at tage sin hund med til en instruktør, der kan lære dem de basale færdigheder. At blive hundesurfings instruktør kræver, at du har forstand på surfing, hunde og sikkerhed, da hunden nemt kan blive utryg i vandet, hvorfor det er vigtigt at gå langsomt frem. Det er derfor vigtigt, at du er tålmodig og ikke presser hunden til noget, den ikke har lyst til. Hundesurfing kræver derfor, at hunden starter stille og roligt ud, og at ejeren er med på surfbrættet i starten for at give hunden den støtte, den har brug for. 

Der findes mange andre udsædvanlige jobs, som måske kunne være noget for dig, hvis du ønsker en alternativ karriere, som du måske ikke kan forestille dig på nuværende tidspunkt. 

CO2 Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark