3 ting du skal overveje, før du skrotter din bil

//

Du har besluttet dig for at skrotte din bil, og i den forbindelse kan der være ting, som du skal overveje. Du får her 5 ting du skal overveje, før du skrotter din bil: 

Tag alle dine personlige ejendele

For mange af os som bruger bilen i lang tid, bliver det som et andet hjem.

Du vil blive overrasket over, hvor mange personlige ting du finder. Ting du måske leder efter rundt omkring i dit hus og ikke kan finde, kan pludselig dukke op i din bil.

Sørg for at se nærmere på, hvis der er værdifulde genstande som smykker eller relevante dokumenter, som gemmer sig i bilen inden du skrotter den. 

Værdifulde dele

Mange mennesker har måske ikke tid til at fjerne nogle af de nyttige dele i køretøjet (f.eks. Generatorer, batterier, hjul, underholdningssystemer, startmotorer, benzin osv.)

Der er dog mange penge at tjene på disse varer, hvis de sælger dem separat. De kan også bruge dem som reservedele til andre lignende køretøjer.

For eksempel, hvis der er benzin i tanken, kan du pumpe den ud med en sifonpumpe og opbevare den i en tæt beholder væk fra varme.

Få mindst tre tilbud

Selvom de fleste forhandlere vil give dig et meget tæt tilbud, kan de variere lidt.

Du skal lære at forhandle, da de vil tilbyde dig den laveste pris.

Det er en god idé at få et overslag fra din mekaniker; på den måde har du en idé om, hvad din skrotbil er værd. 

Hvis du ønsker at få op til tre tilbud på din skrotbil, kan du med fordel benytte online platformen bedsteskrotpris.dk. De har samlet mere end 40 autoophuggere, som alle har mulighed for at byde på din skrotbil, og du modtager automatisk de 3 bedste tilbud, hvilket sikre dig den højeste skrotpræmie på din skrotbil. 

CO2 Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark