Derfor bør du bruge bæredygtig emballage i din virksomhed

//

Det er ikke nogen hemmelighed, at der er alt for mange af os, der for længe har været egoistiske i den måde, som vi lever vores liv på. Derfor oplever vi nu i større eller mindre grad klimaforandringerne, og på sigt vil de blot få endnu større konsekvenser for de fremtidige generationer. 

Derfor bør vi alle stå sammen nu for på den måde at sikre en mere grøn levevis, hvor vi har fokus på miljøet og de måder, hvorpå vi bedre kan passe på det. Tag derfor et kig på en online side som; www.pack2.dk. 

Gør noget godt for miljøet og din pengepung ved at bruge bæredygtig emballage 

Og faktisk er der mange flere initiativer, man kan give sig i kast med end de fleste lige er klar over, når man gerne vil gøre nogle tiltag, der værner om bæredygtigheden. 

Det er noget, der gør sig gældende i dit private hjem for eksempel i forhold til din varmekilde, hvor der ofte kan være en stor forskel at finde både til fordel for miljøet og din pengepung, hvis du for eksempel skifter til en grønnere løsning. Det kan være en varmepumpe. 

Men også i forbindelse med din virksomhed kan der være en række grønne initiativer, der kan gøre en stor forskel for dig. 

Dine mange ordrer er usunde i deres indpakning 

Det er for eksempel noget, der gør sig gældende, når det kommer til den emballage, som du anvender. Når du ejer en forretning, hvor du for eksempel leverer, sender eller producerer varer, vil der nemlig ofte være behov for en form for indpakning. 

Og kutymen er, at denne består af rigtig meget plastik og pap, som begge er materialer, der kan være tunge for miljøet at få udviklet. Derfor er det værd at tage et kig på de mere grønne muligheder, der byder sig i forhold til den måde, som du pakker dine ordrer på. 

Gør brug af bæredygtig emballage der er produceret grønnere 

Det er nemlig muligt at gøre brug af bæredygtig emballage, der er udviklet med fokus på CO2-reduktion. Det betyder, at CO2-udledningen er blevet reduceret, og derved produceres der langt mindre CO2 end normalt. Og det er netop noget, der kan føre til et ikke blot bedre, men også grønnere miljø. 

Det skyldes, at der kommer mindre CO2 ud i atmosfæren, og det samme gør sig gældende med de skadelige drivhusgasser, der også er med til at påvirke ozonlaget negativt. 

Derfor er det en fordel at have fokus på CO2-reduktion 

Og det er vigtigt at have fokus på netop CO2-udledningen i forbindelse med din virksomhed. For ikke nok med at der ofte her er tale om en større synder, så kan det også giver dig et bedre ry blandt kunder og potentielle kunder. 

Du er nemlig i med fokus herpå i mindre grad med til at forårsage et forhøjet CO2-niveau, som sendes ud i atmosfæren. Hvis vi blot bliver ved, som vi gør nu, og vores forbrug bliver ved med at stige, vil vi opleve, at isen fortsætter med at smelte, derved vil vandstanden stige, og det kan have store konsekvenser for vores nuværende livsstil. 

CO2 Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark