Pas på din hud

//

Mange danskere er interesserede i makeup og hvordan man i det hele taget kan komme til at se smukkere ud. Det er tydeligt på salgstallene på alt fra mascara til modetøj. En essentiel del af det er uden tvivl huden. Alligevel modtager den sjældent meget opmærksomhed. Det er ærgerligt, for en sund og smuk hud er meget nemmere at opnå end de perfekte øjenbryn. I udgangspunktet har du nemlig bare brug for en god moisturizer.

Hvad er en moisturizer?

En moisturizer er, som det engelske navn måske har afsløret, en creme, hvis primære formål er at gøre huden mere fugtig. Det er generelt vigtigt for en sund og smuk hud, men det bliver kun vigtigere, hvis du bruger makeup eller andre produkter, der er med til at udtørre huden. Det gør sig selvfølgelig særligt gældende for huden i ansigtet, som vi dagligt møder verden samt den kolde og tørre danske luft med. En moisturizer bør altså med andre ord være en del af skindpleje-rutinen for alle, om end den selvfølgelig er særligt for dig, der oplever tør hud i ansigtet eller andetsteds.

Find en god moisturizer

Hvis du vil passe godt på din hud er det dog ikke nok bare at købe den første og billigste moisturizer, du kan finde. Selvom den primære rolle for en moisturizer nemlig er at gøre huden fugtig, bør det ikke nødvendigvis være den eneste funktion. Som regel er det dog der de fleste billige moisturizers stopper. Med en lidt dyrere moisturizer, kan du dog passe på både dig selv og andre. Først og fremmest vil du nemlig få en moisturizer, der, udover at fugtiggøre din hud, også hjælper med at bevare fugtigheden og pleje huden.

Pas på både dig selv om dem omkring dig

Derudover er der også meget bedre chance for en miljøvenlig moisturizer, hvis bare du giver en smule mere. Det kan for eksempel være en moisturizer, der er vegansk eller bare ikke er testet på dyr. Det kan dog også være en uden parfume og parabener, som dermed hverken skader din hud eller skylles ud i grundvandet. Der er med andre ord meget at vinde ved at købe en god, om end lidt dyrere, moisturizer.

 

Hvis du begynder at bruge sådan en i din daglige skinplejerutine, vil du opleve, en sundere og smukkere hud, makeup og danske vintre til trods. Det er selvfølgelig rart i øjeblikket, men det holder faktisk også alderens tegn fra at vise sig i dit ansigt. Der er altså både gode konsekvenser på kort og lang sigt, hvis du gør brugen af moisturizer til en god vane. Vær dog opmærksom på, at en god moisturizer ikke kan stå vagt om dit ansigt alene. For eksempel har mange også brug for en daglig face wash, der kan vaske både skidt og makeup af ansigtet, inden du begynder at pleje huden indenunder. Med den kombination vil du dog hurtigt se resultater.

CO2 Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark