Spisebordssæt i forskellige materialer og deisgns

//

Når du skal vælge et spisebordssæt, er der mange faktorer, du skal tage hensyn til. Først og fremmest skal du beslutte dig for størrelsen på bordet. Hvis du har et lille køkken, vil et lille spisebord være mere passende. Hvis du derimod har en stor familie eller ofte har gæster, har du måske brug for et større spisebord, der kan rumme flere personer. En anden vigtig faktor at overveje er stilen på spisebordssættet. Ønsker du noget traditionelt eller mere moderne? Der findes mange forskellige stilarter, så det er vigtigt at vælge en stil, der passer ind i din overordnede boligindretning. Endelig skal du tænke på funktionalitet. Nogle spiseborde leveres med ekstra blade, der kan kan tilføjes for at udvide bordet, mens andre har indbygget opbevaring til f.eks. dækkeservietter og servietter. Overvej, hvilke funktioner der vil være mest nyttige for dig, før du træffer din endelige beslutning og finder dit næste spisebordssæt til 6 personer.

Spisebordssæt til dig og hele familien

Kvalitet og funktionalitet er vigtigt for dem hos Hofstra & Wagner. Uanset hvilket spisebordssæt du vælger fra deres sortiment, sørger de for, at kvaliteten er i topklasse. De har spisebordssæt i alle prisklasser, så alt efter hvad dit budget er, kan du helt sikkert finde noget, der passer til dine behov. Kvalitet behøver ikke at være ensbetydende med en høj pris, og de sætter en ære i at tilbyde kvalitetsprodukter til en fornuftig pris. Uanset om du er på udkig efter et basissæt eller noget mere luksuriøst, har de noget for enhver smag. Hvis du er på udkig efter et spisebordssæt, der leveres med ekstra plader, anbefaler de Venus. Dette sæt indeholder nok tallerkener til alle ved bordet plus ekstra tallerkener, hvis du skulle få brug for dem. Tillægstallerkener er en fantastisk måde at sikre, at dit spisebord altid ser bedst ud. Kontakt deres kundeservice for at få mere at vide om, hvordan du kan inkludere tillægsplader i din bestilling.

Få kvalitet i spisestuen med et spisebordssæt

Der er ingen regel, der siger, at dit spisebordssæt skal stå i spisestuen. Faktisk har de masser af kunder, som bruger deres sæt i deres stue eller køkken. Uanset hvor du placerer dit nye sæt, skal du sørge for, at det passer ind i din overordnede indretning, og at der er plads nok til, at alle kan sidde komfortabelt. De tilbyder en række forskellige sæt i alle mulige former og størrelser. Uanset om du har brug for et stort sæt til en stor familie eller et mindre sæt til mere intime omgivelser, så har de det, du leder efter. Og hvis du ikke er sikker på, hvor du skal starte, hjælper deres team dig altid gerne med at finde det sæt, der passer perfekt til dit hjem. 

 

CO2 Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark