Apps til et mere miljøvenligt liv

//

I løbet af de sidste par år har forskere gentaget, at det at være miljøvenlig ikke bare kan være en hobby længere. Men selvom forslag som at forbedre energieffektiviteten og genoprette økosystemer kan lyde som massive tiltag, er der måder, hvorpå du kan gøre en forskel i dit eget hjørne af verden. For eksempel kan det at opsøge mere etiske indkøbsmuligheder være med til at booste både miljøet og små virksomheder. At spise mindre kød, bruge genanvendelige poser, når du køber dagligvarer, tage stikket ud af apparater, der ikke er i brug og reducere vandspild, er alle måder at være mere miljøbevidste hjemmefra.

Men takket være teknologien er du ikke alene, når du prøver at være mere miljøvenlig. Her er nogle apps og tjenester, der kan hjælpe dig med at leve et mere miljøvenligt liv.

ThredUp

En bæredygtig ændring, du kan foretage, er at købe brugt tøj. En god ressource til at komme i gang hjemmefra er ThredUpan online tøjforsendelse og genbrugsbutik samt en stylingleveringsservice, der tilbyder lavere priser på avancerede varer – nye og brugte – fra forskellige mærker.

Olio

Låne i stedet for at købe er en anden miljøvenlig forandring, du kan indarbejde i dit liv. Med Olio-appen, der er tilgængelig på iOS og Android, kan du hjælpe med at reducere madspild i dit område. Du skal blot tage et billede af det eller de elementer, du vil dele, og eventuelle naboer, der også bruger Olio, vil få en advarsel. Ellers kan du gennemse genstande, som dine naboer er villige til at dele, såsom mad, rengøringsmidler eller andre diverse genstande. Tilslut derfra og aftal et afhentningstidspunkt.

Too Good To Go

Too Good to Go er en tjeneste, der forbinder millioner af mennesker med madrester fra supermarkeder, restauranter og caféer – sparer tusindvis af måltider om dagen og reducerer radikalt mængden af madspild i hvert land og giver rabat på måltider til millioner. Hvis du bor i et af de områder, hvor det er tilgængeligt, kan du downloade Too Good to Go-appen på iOS og Android.

Hvis du vil læse mere om de nyeste inden for tech-branchen, så tag et smut forbi Tech Til Alle. Hvis du er senior og er ny på området kan du også tage et kig forbi Tech Til Senior.

CO2 Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark