Top 5 skriveborde

//

Er du på jagt efter et nyt skrivebord fordi du er begyndt at arbejde mere hjemmefra, mangler du et nyt skrivebord så børnene kan lave deres lektier på deres værelser eller har du blot brug for et hobbybord til dine gør-det-selv projekter? Så skal du læse videre her, da vi vil gennemgår hundredvis af skriveborde og finde frem til de 5 bedste ud fra en række forskellige kategorier. Vi vil blandt andet kigge på prisen på skriveborde og skrivebordsfarver, ligesom vi også vil kigge på de materialer, som der anvendes i produktionen af skrivebordene. Du kan godt læne dig tilbage, brygge en god kop kaffe og finde læsebrillerne frem, for nu går det løs.

 

Hvordan har vi sammenlignet skrivebordene?

Vi har sammenlignet skrivebordene på baggrund af mere end 15 forskellige kategorier, men da jeg ikke kan afsløre vores hemmelige formel, så vil jeg kun gennemgå nogle af dem her. De andre er forbeholdt vores testpanel og testeksperter, som er de personer, der har planlagt og gennemført testen. Jeg kan godt love dig for, at der har været travlt og gang i den her på kontoret. Der skal noget af en logistik til, for at man kan få så mange forskellige skriveborde ind og ud af et kontor som vores. Vi har haft flyttemænd og medhjælpere der blev både trætte i arme, ben og ryg fordi at de skulle slæbe skrivebordene op og ned af trapper og ind og ud af kontorer hele weekenden. Så vi håber på, at det har været det hele værd og at vi nu endelig har fundet frem til de 5 bedste skriveborde, som der bliver solgt på tværs af forskellige møbelbutikker i Danmark og omegn.

Vi har kigget på alt fra prisen på skrivebordet til materialerne, farverne, designeren, formgivning og indstillingsmuligheder. Det er allesammen elementer som er relevant for mange typer af møbler, men især for skriveborde, da det er nogle af de kategorier som fremhæver skrivebordets funktionalitet, design og praktikalitet.

 

Hvad er det femtebedste skrivebord?

Det femtebedste skrivebord kommer fra &Tradition og hedder Palette JH9, som er et flot rundt og harmonisk skrivebord i en kombination af sort metal og flot marmor. Vi har valgt dette skrivebord til femtepladsen af mange forskellige årsager og heriblandt dets design, formgivning og flotte udtryk. Det er et meget alsidigt skrivebord, som vil kunne passe ind i de fleste hjem.

 

Hvad er det fjerdebedste skrivebord?

Det fjerdebedste skrivebord kommer også fra &Tradition og hedder Pavilion AV16. Det er et fantastisk skrivebord som har mere traditionelle former, men samtidig nogle finurlige detaljer specielt omkring benene, som har afrundede former. Skrivebordet kommer i flere forskellige farver og heriblandt en Mushroom farver og egetræ, samt forkromede ben.

 

Hvad er det tredjebedste skrivebord?

Det tredjebedste skrivebord kommer fra Villa Collectionog hedder Bodo. Det er et skrivebord i massiv eg, som måske er det mest minimalistiske skrivebord vi har testet. Det har vundet tredjepladsen på baggrund af dets sjove og inspirerende ydre, som gør at praktikaliteten er mindre vigtig. Det vil passe godt ind i både hobbyrum og garager.

 

Hvad er det andet bedste skrivebord?

Det andenbedste skrivebord kommer fra FDB Møbler og er blevet designet af Foersom & Hiort-Lorenzen. Modellen af skrivebordet hedder C67 Butler og er igen et fantastisk egetræsskrivebord i FSC-certificeret egetræ. Skrivebordet har en indbygget skuffe, hvilket bringer dets funktionalitet helt i højsædet. Her finder du et solidt valg af skrivebord.

 

Hvad er det bedste skrivebord?

Det bedste skrivebord kommer fra Muubs og er et Hitch skrivebord med sorte plader og sorte metalben. Skrivebordet har både plads til at man kan stille ting ovenpå det og under bordpladen hvilket igen hiver funktionaliteten helt op i skyerne. Derudover er det et smukt og anderledes designet skrivebord.

CO2 Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark