Spar penge på den bæredygtige måde

//

Her i Danmark er vi utrolig opmærksomme på den bæredygtige livsstil. Undersøgelser viser at næste 50% af alle danskere ønsker at leve mere bæredygtigt. Men den bæredygtige livsstil er ikke altid lige nemt, hvis man samtidig kæmper med sit budget. Det er dog muligt at skabe en logisk sammenhæng mellem den bæredygtige livsstil og en sund økonomi. Vil du gerne vide hvordan? Læs med her.

Undgå madspild og spar på madforbruget

Hver eneste år bliver der smidt flere kilo mad i skraldespanden. Det skyldes at vi ofte købe mere, end hvad vi kan spise, og så er vi dårlige til at gemme det mad, som bliver efterladt på tallerkenen. 

En løsning på problemet er kun at købe det mad, som man er sikker på, at man kan spise. Stil de gamle varer forrest i køleskabet og bed om en to-go-bag på restauranten, hvis du ikke kan spise op. Hvis du samtidig gerne vil spare lidt penge, så brug en ecooking rabatkode og få gode tilbud på madvarer. 

Pas på med overforbrug

Nyt, nyt og atter nyt – vi elsker at bruge masser af penge på shopping! Overforbrug er også noget, som i allerhøjeste grad belaster miljøet. Du kan undgå overforbrug ved at vælge kvalitetsvarer, som holder længere frem for at købe det billigste på hylderne. 

Selvom kvalitetsvarer reelt set har en højere pris, så holder de bedre, og derfor sparer penge i længden, fordi du ikke hele tiden skal købe nyt igen. 

Drop engangsforbrug

Invester i en mulepose, en lækker drikkedunk og en pakke genanvendelige sugerør. Alt engangsplastik ryger direkte i skraldespanden og forurener vores verden. Ikke nok med det, så skal man ofte betale mere i butikkerne for en plastikpose til ens varer. 

Gå i genbrugen 

Genbrug er guld! Der er ingen grund til at købe tøj, møbler og tallerkener fra nyt, når der er gode ting at finde i genbrugen. Samtidig kan du gøre det til en vane selv at smide dine brugte ting til genbrugen, så andre folk kan få glæde af dem. 

Du gør både din pengepung og planeten en kæmpe tjeneste ved at købe brugte sager.

CO2 Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark