Yogafilosofi og historie

//

Kunne du tænke dig at lære mere om Yogaens filosofi og historie? Så er den Klassiske Hatha yoga uddannelse lige noget for dig.

Der findes efterhånden mange forskellige yoga uddannelser i Danmark, og det kan være svært at finde ud af hvilken der passer bedst til dig og dine behov. Hvis du ønsker at lægge vægt på de klassiske traditioner, filosofi og historie – så skal du vælge en klassisk hatha yoga uddannelse.

Du kan både tage en 100 timers og en 200 timers yoga uddannelse, og det er klart at du kommer meget mere i dybden med især yoga filosofi og historie på en 200-timers yoga uddannelse.

Hos Kula Yoga i Værløse, lægges der meget vægt på at gå i dybden med traditionerne – og du vil derfor lære rigtig meget om filosofi og historie. Derudover lærer du bl.a. også at chante. Chanting er sang, eller lyde om man vil, som alle elever og undervisere i yogasalen sammen praktiserer sammen. Chanting giver en fantastisk oplevelse og følelse af de energier som der åbnes op for i kroppen.

Hvorfor yogahistorie og filosofi

Yogahistorien og filosofien bag yoga, er essentiel at gennemgå for at få en forståelse for hvad yoga egentlig er og hvor det kommer fra. Gennem yoga historien og filosofien, finder vi også bedre ud af hvad det egentlig er som yogaen kan gøre for os.

Der er behov for yoga og meditation i en stresset hverdag

De fleste mennesker i den vestlige verden, lever i en travl og til tider stresset hverdag. Stress er efterhånden blevet en folkesygdom, og er stødt stigende år for år. Faktisk er andelen af voksne danskere med en høj score på stressskalaen steget fra 21 pct. i 2013 til 29% i 2021 (kilde: Sundhedsstyrelsen).

Yoga og meditation har en fantastisk virkning på stress, og måske er det derfor at det er en af verdens hurtigst voksende “træningsformer”. Der er i hvert fald ingen tvivl om at yoga er kommet for at blive.

CO2 Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark