Andre har gjort det før dig!

//

Det er helt forståeligt hvis du føler dig overvældet ved tanken om at tage fat i et så privat problem som at stoppe med at drikke. Måske opdager du at, du helt selv kan spænde ben for dit eget alkohol stop, alene ved at tænke negative tanker, det kunne være tanker der ligner dem her:

  • Jeg er ikke god nok
  • Jeg kan ikke gennemføre hvad jeg påbegynder.
  • Jeg føler mig helt alene.
  • Folk omkring mig er da ligeglade

 

Men hvis du spørger en person der har været igennem en alkoholbehandling vil vedkommende helt uden at blinke sige, at det er det hele værd.

Hvad betyder det for dig at en anden har gennemført en alkoholbehandling? og er kommet igennem den med succes?

 

Du kan godt!!

Hvorfor er det, det hele værd at påbegynde en alkoholbehandling?
Hvis du spørger en tidligere alkoholiker, vil han eller hun sige at de fik deres liv tilbage, de begynde at tænke på en ny måde, en mere sund måde. De vil også fortælle dig at de ikke selv kunne forestille sig at det ville betyde så meget for dem og deres familie at de indgik i behandlingen, og at de aldrig har været gladere.

Du kan også få et nyt liv uden alkohol, du er bare nød til at finde ud af hvad der betyder noget for dig? hvorfor vil du gerne i alkoholbehandling? for din families skyld? fordi din mor siger det? eller er det fordi du gerne selv vil have et mere indholdrigt liv? den sidste af de 3 er den rigtige grund, det er den der får dig igennem alkoholforløbet…..og du kan godt! Andre har gjort det før dig!

Du skal turde at stille dig op og sige: “jeg vil!”, og “jeg gør det først og fremmest for min egen skyld”, du ved ikke hvor meget det vil kræve af dig, men du skal være ligeglad! Belønningen er lige rundt om hjørnet, et liv med ro inden i, med en ny selverkendelse, en ny selvtillid.. og en familie og venner der er stole af dig.

Du kan godt være tilfreds med din beslutning, det er den bedste beslutning du kan tage i det liv!

 

 

 

CO2 Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark