Bæredygtig inspiration

//

Skal du holde et arrangement, eller en fest? Så kan du med fordel gøre den bæredygtig ved at få en masse inspiration online. Der findes et hav af muligheder og hjemmesider man kan læse gode ting på, og måske finde nogle ting man selv kan gøre til næste arrangement. I denne artikel kigger vi på nogle forskellige slags arrangementer, og et udpluk af ting man kan gøre, for at gøre det mere bæredygtigt.

 

Fest

En helt almindelig fest uden den helt store grund, kan være noget af det bedste sociale for mennesker. Det er en god grund til at mødes og få snakket sammen. Skal man holde en fest og tænker meget på miljøet, kan man derfor tænke på forbruget til festen, og prøve at skære ned på det så meget som muligt. Brug mindre plastik og sådan generelt prøv at servere noget som er sæson baseret. 

 

Polterabend

Står tiden til at man skal stable en polterabend i København sammen, kan man med god samvittighed få undersøgt om ikke man kan finde nogle bæredygtige aktiviteter. En polterabend er som regel rimelig miljøvenlig, da meget af aktiviteterne handler om at gå meget, og man sparer derfor en del på transport. 

 

Bryllup

En stor fest som et bryllup, kan være lidt sværere at skulle finde en bæredygtig løsning på. Dog kan man sørge for at maden man som regel bestiller udefra, kommer fra en virksomhed der går meget op i deres ingredienser og råvarer. Man kan derfor også prøve så vidt muligt at skære ned på forbruget, så længe det ikke går ud over den store aften i helheden.

 

Firmaarrangement

Et arrangement for kollegerne, kan sagtens gøres bæredygtigt. Der findes et hav af forskellige muligheder for aktiviteter som er miljøvenligt. Man kan her med god samvittighed tage nogle af disse aktiviteter i brug. 

CO2 Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark