Findes der bæredygtig mad eller er det helt umuligt at spise noget der rent faktisk er godt for miljøet? Det er et spørgsmål som man kan undre sig over og ofte er det svært som enkelt person at vide om det man spiser er bæredygtigt eller ej. Det kræver en vis research, som kan undersøges ved hjælp af research online på nyhedsmedier der skriver noget om disse ting. En måde at spise bæredygtigt på er at sørge for, at alle spiser op. Dette kan gøre ved et par forskellige måder.
Variation i maden
Hvis man spiser udefra er man ofte et selskab, der ønsker lidt forskelligt. Derfor kan det være en god ide at bestille Tapas Aalborg, som giver et bred perspektiv på maden. Her får man lidt forskelligt godt, så alle kan være med. Har man en som gerne vil har oksekød og en der helst vil have noget salat af en slags, har man fundet det rette sted. Det har man, da der ofte, på disse restauranter, er stor variation i madlavning. På den måde får alle noget de gerne vil have, så er alle glade og selskabet får ikke brudt stemningen af, at nogen heller ville have noget andet end thaimad eller lign.
Hjemmelavet
Når man laver hjemmelavet mad kan man altid bestemme præcis, hvor meget der skal laves. Derved er man på forkant, når det kommer til hvor meget mad der skal smides ud. Det er forhåbentligt intet. Man har nemlig brug for at mindske madspildet, hvis det skal være en bæredygtig proces. Desuden kan man lave præcis det folket eller familien ønsker og derved tilfredsstille alle. Ligeledes sparer man den udledning af co2, som en potentiel udlevering ville fremskaffe. Sidst kan man naturligvis tale om, at man sparer penge på det, hvilket i den grad er en motivation for de fleste.