Bæredygtige tips

//

Ønsker du at lave om på din hverdag en smule for miljøets skyld? Så er du landet det perfekte sted. Vi dykker i denne artikel ned på nogle ting man kan ændre, for at skåne vores natur. Helt generelt handler det om at starte et sted, man kan jo ikke gå før man kravler er det nogle der siger. Det samme gælder når man skal blive mere bæredygtig. Der kommer ingen nytte ud af at ændre noget på kort sigt, og derfor mener vi at disse tips kan bruges af den person der tænker langsigtet. Det handler jo ikke om at skulle ændre noget i nogle måneder, men derimod i mange år. 

 

Indkøb

Helt enkelt kan det være en super god start at have et overblik af ens indkøbsvaner. Køber man meget af noget eller lidt af noget, eller kan det helt enkelt spares væk? Det kan i mange tilfælde være en måde at både spare penge på, men også at skåne miljøet. Køb gerne sæsonvarer og støt det lokale landbrug. På den måde sparer man på transporten, som vi alle ved koster rigtig meget på naturen. Man skal altid huske at have sin sunde fornuft med sig når man handler, om det så er for at købe en liter mælk eller noget større som et garderobeskab.  

 

forbrug

Går man i dybden med de problemer der skader miljøet, så dukker overforbruget op i toppen af dem. Vi forbruger altså langt mere end nødvendigt, hvilket vi skal sørge for at få skruet ned igen. Mange familier har eksempelvis flere biler hvilket ikke er nødvendigt. Det samme gælder når man tænker på mobiltelefoner eller computer. Det med at altid skal have det nyeste nye, kan være en rigtig skadelig tankegang, da det koster enormt meget på naturen at producere disse ting. 

CO2 Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark