Byen med venner

//

 

Det var en lørdag for cirka 4 måneder siden mig og mine venner havde besluttet os for at tage i byen da vi havde en ven som boede dig langt væk herfra som kom til her i weekenden så vi alle sammen kunne være sammen og der var ligesom Vores måde at mødes igen alle sammen så selvfølgelig skulle vi fejre det ved at tage i byen og hygge os rigtig meget og det hele var rigtig hyggeligt fra start til slut der var dog en ulempe og Det var nemlig at jeg på et tidspunkt dansede på dansegulvet og det gjorde vi alle sammen egentlig vi havde fået en del at drikke så det gik lidt vildt til sig det der sker er at jeg på et tidspunkt bliver gået ind i mens Jeg har min telefon i hånden Det var selvfølgelig ikke med vilje men jeg taber min telefon alligevel og den går i stykker Jeg kan se både min forskærm og skærmen bag på at gå i stykker og det skyldes til dels også at jeg var fuld og derfor når det ikke har kunnet passe på den godt nok heldigvis kommer en af mine venner med en rigtig god butik hvor han fortæller mig at de nok skal lave et nemt hurtigt og at det hele nok skal gå så næste dag så tager jeg ned til  mobilreperationer.dk og jeg blev bestemt ikke skuffet over den service jeg fik jeg blev mødt af et smil og jeg gik selv derfra med et smil hvis jeg nogensinde skulle lægge min telefon igen så ved jeg hvem jeg skal tage hen til det samme vil jeg fortælle mine venner ligesom jeg blev det fortalt faktisk bekymrer jeg mig ikke længere om at tage i byen eller hvad jeg nu ellers skal som risikere min telefon går i stykker især ikke nu hvor Jeg har opdaget den her gode butik

CO2 Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark