Chokolade Julekalender

//

Hver dag i december åbner man en lille låge og finder en ny og spændende chokolade. Det er den perfekte gave til alle der elsker chokolade.

 

Chokolade Julekalendere er en tradition der stammer helt tilbage fra 1920’erne. Dengang startede det som en kalender med 24 låger, hvor man fandt en ny chokolade hver dag. I dag findes der dog mange forskellige varianter af denne klassiske julekalender. Du kan for eksempel få en julekalender med 30 låger, hvor der både er almindelig chokolade og premium chokolade. Det er også muligt at få en vegansk chokoladejulekalender eller en julekalender med specielle sæsonchokolader.

 

Der er med andre ord noget for enhver smag, og det gør denne type julekalendere særligt populære. De fleste mennesker kan nemlig godt lide chokolade, og muligheder mange af os ved, at det ikke er sundt at spise for meget sukker, så er der alligevel noget magisk over at få lov til at spise lidt sødt hver dag i december.

 

Det er dog ikke alle der har råd til at købe en dyrere julekalender med eksklusiv chokolade. Derfor har vi her samlet tre af de bedste budgetvenlige chokoladejulekalendere på markedet i år:

 

The Chocolate Advent Calendar by Lindt: Denne julekalender byder på 24 lækre stykker mørk, lyse og hvid Lindt-chokolade. Alle stykker er pakket ind i individuelle cellofanposer, så du undgår unødvendig emballage. Prisen for denne julekalender ligger på cirka 200 kroner.

 

The Chocolate Advent Calendar by Thorntons: Denne julekalender består af 24 stykker engelsk thorntonchokolade i forskellige smagsvarianter. Thorntons er kendt for deres bløde og cremede chokolader, og der er ikke tale om premiumchokolader, så smager de alligevel rigtig godt – især når man sammenligner prisen på cirka 100 kroner med andre julekalendere på markedet i år.

 

The Chocolate Advent Calendar by Milka: Denne julekalender byder på 24 stykker almindelig Milka-chocolate tilsat lidt havsalt eller raspberrycreme – alt efter din smag. Selvom det ikke er premiumchokolader, så smager de alligevel rigtig godt – især når man sammenligner prisen på cirka 75 kroner med andre julaklendere pga markedet i år..

 

Konklusion:

Chokolade adventskalendere er en tradition, der går tilbage til 1920’erne. Dengang startede det som en kalender med 24 låger, hvor man hver dag fandt en ny chokolade. I dag findes der dog mange forskellige varianter af denne klassiske adventskalender. Du kan for eksempel få en 30-dørs kalender med både almindelig chokolade og premium chokolade. Det er også muligt at få en vegansk chokolade-adventskalender eller en kalender med sæsonbestemte chokolader. Der er med andre ord noget for enhver smag, hvilket gør disse typer adventskalendere særligt populære . De fleste kan jo godt lide chokolade, og selvom vi alle ved, at det ikke er sundt at spise for meget sukker, er der alligevel noget magisk ved at få lov til at få en lille godbid hver dag i december. Det er dog ikke alle, der har råd til at købe en dyrere adventskalender med eksklusiv chokolade. Derfor har vi samlet tre af de bedste budgetvenlige chokolade-adventskalendere på markedet i år:

 

Chokolade-adventskalenderen fra Lindt: Denne adventskalender indeholder 24 lækre stykker mørk, mælke- og hvid Lindor-chokolade. Alle stykkerne er individuelt pakket ind i cellofanposer, så du kan undgå unødvendig emballage. Prisen for denne adventskalender er omkring 200 SEK.

The Chocolate Advent Calendar by Thorntons: Denne adventskalender består af 24 stykker engelsk Thornton-chokolade i forskellige smagsvarianter. Thorntons er kendt for deres bløde og cremede chokolader, og selvom det ikke er premium-chokolader, smager de stadig rigtig godt – især når man sammenligner prisen på omkring 100 SEK med andre adventskalendere på markedet i år.

Chokolade-adventskalenderen fra Milka: Denne adventskalender byder på 24 stykker almindelig Milka-chokolade med en lille smule havsalt eller hindbærcreme – alt efter din smag. Selvom det ikke er premium chokolader, smager de stadig rigtig godt – især når man sammenligner prisen på omkring 75 SEK med andre adventskalendere på markedet i år..

CO2 Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark