CO2 neutrale alufælge gør din bil endnu mere bæredygtig

//

Alufælge bliver nu mere miljøvenlige da deres produktion bliver CO2 neutral.

Går du meget op i at de ting du køber er bæredygtige ? Så vil denne nyhed glæde dig, for nu skal du ikke længere køre med kedelige alufælge på din bil for at leve din overbevisning. 

De første producenter har nemlig taget de første skridt i retning bæredygtighed. Det betyder at fælge og deres produktion i fremtiden vil belaste miljøet en del mindre. Da de når de sidder på bilen ikke virkelig sviner er det kun under produktionen at der kan forbedres. Det er så også netop her at der er sket store forandringer. De første modeller med stemplet “CO2 neutral” er rullet af samlebåndet og det betyder at du nu med bedre samvittighed kan have en bil der ser lidt federe ud. 

Bilen er jo i forvejen ikke kendt som et objekt der passer på naturen. Dens produktion og udledning er en af de store syndere på verdenplan. Der er overalt forbedringer igang der skal gøre bilen mere miljøvenlig. Ikke mindst når vi snakker elbiler der skal køre på grøn strøm. Det er også et segment der har vist sig at tiltrække en del kunder. Så derfor har resten af branchen trukket med. Det er blevet en god reklame at være en grøn virksomhed, og det er jo netop den udvikling der skal tilstræbes. 

Det kræver at en starter, så trækker resten med

Således er det sket at Ronal Alufælge i Tyskland har taget det først skridt og produceret modellen R70 der er komplet CO2 neutral. Der anvendes strøm der kommer fra ikke fossile brændstoffer. Der er blevet forsket mere i materialer og giftstoffer der anvendes til produktionen. Processerne er blevet forbedret så de forbruger mindre. Det er en udvikling der kun er startet, så der vil kommer meget mere i fremtiden. Når du skal købe fælge til bilen, kan du altså begynde at kigge efter modeller der er CO2 neutrale. Det er iøvrigt noget du også kan læse mere om på deres webside.

CO2 Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark