Crockett and Jones – Jagtudstyr til dig

//

Crockett and Jones historie: Rejsen fra en lille skomager til et globalt mærke

Crockett and Jones er en skobutik, der blev grundlagt i 1879 i Northampton, England. I sin tid startede Crockett and Jones som en lille skomager, der lavede sko i hånden, men i dag er det blevet et globalt mærke, som har kunder fra hele verden.

Historien om Crockett and Jones

I 1879 åbnede Charles Jones sin egen skomagerbutik i Northampton. Da han var en dygtig skomager fik har hurtigt en fast kundebase, som skabte grundlag for hans forretning. I løbet af 1890 blev hans søn, Charles Jones, ligeledes en del af virksomheden, og de to arbejdede sammen indtil Charles Jones’ død i 1903. Charles Jones fortsatte arven og var en innovativ skomager, der eksperimenterede med forskellige designs og teknikker.

I 1936 blev Crockett and Jones til et officielt firma, da de fusionerede med en anden skoforretning, som havde eksisteret siden 1879. Fusionen mellem de to firmaer var oplagt, da de allerede havde et tæt samarbejdet, så det var en naturlig udvikling at slå sig sammen. Crockett and Jones fortsatte med at udvikle deres produkter og blev sidenhen velkendte for deres holdbare og elegante sko.

Crockett and Jones i dag

Den dag i dag er Crockett and Jones blevet et globalt mærke med butikker rundt i Europa, Nordamerika og Asien. Crockett and Jones har også en online webshop, hvorfra kunder fra hele verden kan købe deres sko. Virksomheden er fortsat kendt for deres holdbare og elegante sko. De har et stort udvalg af forskellige designs og materialer, så kunderne kan har mange muligheder, for at de sko, som de drømmer om..

Crockett and Jones’ sko bliver stadig lavet i England. I fremstillingsprocessen bruger de stadig de samme traditionelle teknikker og materialer som i starten. På den måde kan de sikrer, at deres sko er af høj kvalitet og kan vare i mange år.

CO2 Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark