De to vigtigste elementer ved en kanin løbegård

//

Alle kaniner skal kunne bevæge sig og opleve nye ting. En løbegård er et oplagt valg. De fleste kaniner vil sætte pris på et hegn i haven eller terrassen. Få nogle tips til, hvordan du indretter din løbegård her.

Kaninsikkerhed på banen.

Før du køber en bane, bør du overveje sikkerheden for din kanin på banen. Hold kaniner ude og rovdyr ude. Kaniner er gode gravere, så uden ledninger eller fliser på bunden af ​​en løbegård vil kaniner sandsynligvis grave ud af sig selv, og der er risiko for, at rovdyr graver sig ind. Kaniner hopper også højere end man skulle tro, så hegnet skal være højt og gården til at løbe skal være mulig. er overskrevet. Du skal også sørge for, at løbefladen er lavet af solidt materiale. Jeg foretrækker 2 mm og 2 x 2 cm burnet. Hvis trådnettet er for tyndt, kan rovdyr beskadige det, og kaninurin kan korrodere tråden og efterlade et hul i nettet. Hvis ansigtsskærmen er for stor, er det ikke kun unge, der kan forlade banen eller blive fanget i nettet. 

Ræve og hunde udgør en trussel mod kaniner. I naturen er kaniner et bytte for mange rovdyr, men på vores breddegrader udgør især ræve og hunde en trussel mod kaniner. Kaniner kan angribes af katte og rovfugle, men er hovedsageligt unge og risikerer at blive fanget af rovfugle eller katte. Læs også: Mink på loftet – Sådan slipper du af med en hjemmemink Hvis din uheldige kanin flygter fra en kanin løbegård, skal du ikke gå i panik. Sørg for, at alle hunde, der kan udgøre en sikkerhedsrisiko, fjernes, og husk på, at kaniner generelt vil blive i området, de vil ikke bare løbe væk. Det kan dog kræve lidt tålmodighed at fange en kanin, der ikke kun anses for nødvendig. De er nysgerrige dyr, så du kan finde dem hoppe rundt på skødet og hoppe væk, når du bøjer dig for at få fat i dem.

Sundhed hos din kanin

Vær opmærksom på din kanins helbred, især når vejret er meget varmt. Kaniner er hårdføre, så du kan nemt få din kanin ud selv i koldt vejr, så længe du sørger for, at den har et lunt, varmt og tørt sted. Kaniner føler sig derimod ikke godt tilpas, når det er rigtig varmt. Kommer temperaturen over 25 grader, kan det blive meget varmt. Kaninen skal have adgang til skygge Sørg for, at der hele tiden er mulighed for skygge i gården, hvor kaninen løber, og at der er rent vand nok. Når kaniner er varme i naturen, graver de et hul i jorden og ligger i den. Det køler. Så giv gerne kaninen en chance for at grave. Fordele på legepladsen Ikke sikker på, om kaniner ville sætte pris på en stor åben mark midt på plænen. Som bytte kan de føle sig sårbare og vil sætte pris på muligheden for at gemme sig. Så de vil være glade for at have kasser, rør eller huse at gemme sig i. De kan også godt lide at sidde højt og få overblik over området, så kasser eller stubbe ville være velkomne. Kaniner elsker at grave og nappe. Du kan give den en chance for at grave ved at grave pigtråden, der fører bunden af ​​gården ned i jorden, så kaninen kan grave, eller ved at give kaninen en sandkasse at grave i. Kviste, især frugtgrene, kastes med glæde af kaniner.

CO2 Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark