Derfor burde du lære at løse en rubik’s cube

//

Mange mennesker sikkert godt en rubiks cube. Du kan næsten ikke gå ind i et dansk sommerhus, uden at se den infamøse rubiks terning. Denne terning har skabt mange frustrationer verden over, hvilket er forståeligt. Hvis man ikke har noget viden om rubiks terninger, er de næsten umulige at løse.

Dog findes der mange tricks til at løse en rubiks terning, der er bare mange, der ikke ved hvordan man skal finde ud af det. Hvis du gerne vil lære at løse en rubik’s terning, kan du undersøge hvordan man løser den ved for eksempel at søge på rubik’s cube solve på internettet. Men hvorfor skulle du?

Der er faktisk mange årsager til at lære at løse en rubik’s terning. Hvis du ikke tror på det så læs med her.

Hjernegymnastik

Disse tider bruger mange mennesker tid på deres telefoner. Næsten hver gang vi keder også, hiver vi vores kære mobiltelefon frem for at få stimuli. Denne stimuli skyldes at vores dopamin niveauer bliver overstimuleret i håbet om, der kommer noget, vi gerne vil se.

Den føromtalte stimuli er ikke sund, hvis der sker for meget. En overstimuleret hjerne kan resultere i søvnproblemer, angst og i værste tilfælde depression. Det kan du komme udenom ved at finde noget, der træner hjernen, når man keder sig. Du kan for eksempel øve dig i at rubik’s cube solve.

Overvejer du at købe en rubik’s cube, kan du finde en her: https://mastercubestore.dk/

At øve dig i at rubik’s cube solve, er som gymnastik for hjernen. I stedet for at bruge din tid på at kigge igennem ligegyldige opslag på sociale medier, kan du bruge tiden på noget mere fornuftigt, nemlig rubik’s cube solve.

Metatræning

Når du lærer at rubik’s cube solve, så er det vigtigt, at du også husker, at du også lærer mange andre ting. Rubik’s cube solve kan lære dig mange nyttige ting. For eksempel lærer du at sætte dig ned i lang tid og fokusere på noget, en ting som mange virkelig har problemer med nu.

På samme tid træner du også din hukommelse. Du skal holde styr på mange firkanter, når du laver rubik’s cube solve, så på den måde kommer hukommelsesdelen af hjernen også i brug. Pointen er, at man lærer rigtig mange ting, mens man lærer at løse sin rubik’s cube

Find et fællesskab

Der er mange der ikke ved det, men der er faktisk et stort socialt netværk for folk, der synes det er sjovt og spændende at løse rubik’s cubes. Dette miljø samles om speed cubing. Speed cubing er når man øver sig i at løse en rubik’s cube så hurtigt som muligt.

Du kan derfor åbne en ny verden for søde passionerede mennesker, der også synes, det er vildt spændende at løse rubik’s cubes, og på den måde kan det ikke blot blive en helt ny hobby, men faktisk også en åbning overfor at få nye venner.

CO2 Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark