Dit tøjvalg betyder noget for miljøet

//

Hvis der er noget, der har en betydning for miljøet, er det i den grad dit tøjvalg. Eller rettere, det er vores alle sammens valg af tøj.

 

Tøjbranchen er en af de industrier, der sætter størst negativt klimaaftryk og som udleder uanede mængder af CO2. Derfor kan det betyde utroligt meget for verden, hvis vi begynder at gå med genbrugstøj i stedet for bare at købe nyt, nyt, nyt, når der mangler en skjorte eller et par bukser.

 

Find hurtige lån med udbetaling i dag hvis du mangler penge til tøj.

Spar penge og CO2

Foruden at træffe et grønnere valg, har du også rigtig gode muligheder for at spare penge, hvis du vælger at købe dit tøj brugt fremover. Det er nemlig langt ofte billigere at købe tøj fra en genbrugsbutik end fra en tøjbutik med nyt tøj.

 

Derudover er du også med til at spare på co2-udslippet, da der ikke skal produceres et nyt stykke tøj, når du vælger at købe dit tøj brugt. Og ofte kan du jo finde næsten nyt tøj alligevel, selv når du køber brugt.

Jo mindre vi køber – desto mindre skal produceres

Der er ingen tvivl om, at det betyder enormt meget, hvis vi vælger at købe mindre tøj. For hvis vi køber mindre tøj, skal der heller ikke produceres lige så meget, og så ender vi med at slippe mindre co2 ud i atmosfæren.

 

Så derfor har vi som forbrugere faktisk en enorm stor magt, da vi med vores adfærd kan ændre måden, virksomheder arbejder på. Det er mange af de store virksomheder, der står for en stor del af co2-udslippet. Men hvis vi stopper med at købe deres produkter, er der ingen tvivl om, at det kommer til at ændre på deres procedure. Ansøg om lån når du har tid, hvis du mangler penge.

Gør genbrugstøj in igen

Det kan generelt bare være en rigtig god mission at gøre genbrugstøj in igen. For på den måde kan vi få endnu flere personer til at gå i det, og det vil jo være en kæmpe fordel, hvis flere og flere vælger at købe genbrug frem for at gå i tøjbutikker, når der er brug for nyt tøj.

 

Det gode ved genbrugstøj er jo også, at der er så meget forskelligt at vælge imellem, så du har nemt ved at sammensætte din helt egen stil, hvis du vælger at købe dit tøj på den måde. Så lad os sammen gøre det in at gå i genbrugstøj.

CO2 Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark