Få den lækreste julemenu

//

Julen nærmer sig, og vi kan ikke vente. God stemning, god julemusik og ikke mindst lækkert dansk mad på menuen. Jul betyder julefrokostsæson, hvilket betyder, at du kan forvente masser af kvalitets dansk mad i alle former.

Hvilke retter venter vi på

Vi har mange retter at præsentere, som du kan bruge i din julemenu år 2022 og så kan du søge efter opskrifter på dem alle.

Først på listen er den klassiske juleand med brune kartofler. And er en lækker ret, der er på de flestes julemenuer og vi elsker den alle sammen. Passer godt til en god sauce og et glas rødvin.

Dernæst er det stegte flæsk. Manges favorit, fordi den har de lækreste sprøde skaller. Med lidt pickles og brun sauce er denne ret en rigtig julehygge.

En god medister er også altid lækker på bordet.

Og selvfølgelig skal rissalamanderen være til dessert. Toppet med varm kirsebærsauce får at få julestemningen er i top.

Hvis du ikke ved, hvad du skal lave til næste julefrokost, hvorfor så ikke vælge dem alle sammen? Julefrokosten kan spises et sted med en lækker julebuffet. Du kan finde mere information om julemenuen her.

Hvor skal jeg have min julefrokost

Næste sted dit arrangement skal holdes skal være med en af ​​de bedste buffeter, der byder på alle dine yndlingsretter. Hvor kan du finde buffetrestauranter, kan du spørge. Ved at vælge Bowl’n’Fun kan du finde et center med lækker julemenu i følgende byer: Aarhus, Aalborg, Horsens, Skive, Silkeborg, Svendborg, Odense, Næstved, Holstebro, Vejle, Hobro, Haderslev, Viborg, Thisted, Kolding og Esbjerg.

Udover en lækker julemenu, får du også livemusik til at skabe god stemning og få alle med på dansegulvet. Køb din julefrokost tidligt og få ad libitum rabat på lækre pakker med god mad og alkohol.

Hvis det ikke er nok, kan du her også se alle de aktiviteter, du kan lave til dit arrangement. Bowl’n’Fun garanterer en masse underholdning, godt humør og god stemning for hele familien eller erhvervsarrangementet. Se f.eks. aktiviteter som bowling, escape room, minigolf og meget mere.

CO2 Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark