Fordelene ved at købe en ”fixer-upper”

//

En “fixer-upper” er en nedslidt eller gammel ejendom, der har brug for reparationer, renoveringer og opdatering. De er normalt ret billige at købe, men kan være dyre og tidskrævende at sætte i stand. Hvis det gøres korrekt, kan du imidlertid tjene mange penge ved at købe en ejendom, sætte den i stand og sælge den med fortjeneste. Det kræver dog at nogle basale forudsætninger er på plads. Først og fremmest skal du have eller kunne fremskaffe pengene, til købe ejendommen. Dernæst skal du have erfaring med byggeri og renovering. Er disse to ting på plads, kan du ende med at tjene rigtigt mange penge, ved at finde de helt rigtige ejendomme. Hvis du vil vide mere om hvordan du gør, så kan du med fordel læse denne artikel.

Sådan kommer du i gang 

Det første skridt er at finde et godt tilbud på en fixer-upper. Kig efter ejendomme, der sælges under markedsværdien, eller som er under tvangsauktion. Når du har fundet en ejendom, som du mener har potentiale, er det tid til at begynde at vurdere omfanget af det arbejde, der skal udføres. Sørg for at få en professionel udtalelse fra en kvalificeret entreprenør, inden du afgiver et tilbud på ejendommen.

Begynd at renovere

Når du har købt ejendommen, er det tid til at komme i gang med arbejdet. Begynd med at foretage de nødvendige reparationer, f.eks. udbedring af utætheder, reparation af elektriske skader og udbedring af eventuelle strukturelle problemer. Herefter kan du gå i gang med den egentlige renovering. Til det er der to forskellige koncepter du skal kende til: Blog om hus og have og byg. Blog, fordi at du med garanti kommer ud for en opgave, du er i tvivl om hvordan du skal løse og derfor har brug for viden. Hus, have og byg, fordi du skal finde sted at købe alle de materialer, som du får brug for, både til renovering og til opgradering.

Sådan sælger du ejendommen igen

Når renoveringen er færdig, er det tid til at sælge den igen. Her skal du finde en ejendomsmægler du kan arbejde med og gerne en, som har erfaring med at videresælge renovere ejendomme. Du kan også vælge at sætte ejendommen til salg, ved at bruge forskellige platforme, som for eksempel Den Blå Avis, Gul og Gratis eller Facebook Marketplace. På den måde kan du spare salæret til mægler, men det kræver du ved hvad du laver. Ellers kan det ende med at blive en dyr fornøjelse for dig.

CO2 Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark