Gode kostumer, du kan vælge til kostumefest

//

Der er intet som en god kostumefest, og det er klart fedest, hvis man også har sørget for, at man rent faktisk har et godt kostume. Men det er ikke alle, der er lige gode til at komme op med gode idéer til, hvad de kan være – og det er helt i orden. Du kan læse med i denne artikel, hvis du har brug for inspiration.

 

Du kan være en avatar

Hvis du er klar på at gøre noget vildt, så kan du lege med bodypaint og være en avatar til fastelavn. Her kan du male dig blå og male de samme mønstre i ansigtet, som man genkender fra dem i filmen. Du kan finde bodypaint på nettet, hvor det er nemt og hurtigt at bestille. Hvis du finder den rette bodypaint, vil den holde i rigtig lang tid og være superflot. Husk også at tjekke, hvad produktet indeholder, inden du benytter det på kroppen. Herudover bør du også undersøge, om det kan bruges på børn, hvis du påtænker at male dine børn i ansigtet med malingen.

 

Du kan være Covid

Skal det være et skræmmende eller måske upassende kostume, kan det være, at du skal overveje muligheden for at klæde dig ud som Covid. Det skal nok være med noget, der er grønt eller lignende med bodypaint. Det kan være, at du kan tage et smut i genbrug for at finde noget, hvor det ikke behøves at være så dyrt. Her kan du igen bruge bodypaint for at male dig grøn!

 

Du kan være en læge

Det kan også være sjovt at være en læge, fordi det er noget, der er relevant lige nu. Der er meget sygdom, og der er mange spørgsmål til fagpersonerne.

 

Du kan være et spøgelse

Er du fuldkommen broke, og skal du bare finde et godt og billigt kostume, så er det intet galt med, at man tyr til den lette metode og vælger at være et spøgelse. Det kræver ikke mere end et gammelt lagen og en sagt. Det er en sikker vinder!

 

Du kan være en djævel eller engel

Det kan både være sjovt at være en djævel og en engel til fastelavn, så du kan overveje, om et af disse kostumer kunne være det rette for dig. Der er intet så fedt, som når man også har en oplagt rolle i sit kostume, som man kan gå ind i.

 

Du kan være et dyr

Det er også en klassiker, at man vælger at være det ene eller den andet form for dyr. Det kan f.eks. være en hund, en påfugl, en kat eller andre. Når det kommer til dyr, så er der jo virkelig mange at vælge mellem, og derfor har man virkelig også en god chance for at være kreativ.

Lad dig inspirere af alle de ovenstående forslag – så skal du nok få en rigtig sjov fest.

CO2 Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark