Gør plads til overtøjet og paraplyen byg CO2 neutralt

//

Det er en god ide lige at have overtøjet in mente, når du er i gang med at bygge din egen bolig eller er ved at renovere det hele derhjemme. Her i landet har vi trods alt meget skiftende vejr hele tiden. Det kræver derfor også, at vi er forberedte på lidt af hvert. Læs med her for at få nogle gode idéer til, hvordan du kan huske at gøre plads til overtøjet, når du er i gang med at bygge entreen, husk også gerne at bruge materialer der er Co2 neutral.

Et gemt klædeskab i entreen

Det kan være en rigtig god ide at lave et fint og lettere skjult klædeskab ude i entreen. Dette må meget gerne være ekstra stort, så man virkelig kan have det hele hængende. På den måde ved man altid præcis hvor ens jakker er henne, uanset hvilken årstid man er inde i.

Det kan for eksempel være, at man vælger at lave et indbygget skab, som man åbner ved at trykke let på lågen. Det er en smart måde hvormed man kan gemme det hele lidt væk, så man ikke er tvunget til at kigge på al ens overtøj hele tiden. Men samtidig er det lige indenfor rækkevidde, når man har behov for det.

Hvis du gerne vil have fat i gode paraplyer, så skal du købe dem på nettet. Det kan for eksempel være en god ide at købe en stor golf paraply i sort på nettet. Det er en meget god paraply og en, som du med garanti vil blive meget glad for at eje. Du kan også købe paraplyer fremstillet genbrugs plastik, bare søg efter Earth eller genbrugs paraply.

Det koster som regel ikke så meget at lave sådan et indbygget klædeskab, når man nu alligevel er i gang med at renovere eller bygge til. Og det er med garanti noget, som du vil ende med at blive meget glad for. På den måde får du et lidt mere stilrent look i hjemmet, som kan pynte gevaldigt. Og med god samvittighed hvis du bygger CO2 neutralt.

Hvor skal paraplyerne være?

Det er også en meget god ide at overveje, hvor ens paraplyer skal være henne. Disse er trods alt også en del af det, som man skal have for at kunne fungere her i landet. Og det hører på en måde under alt dette med overtøjet – det ligger i hvert fald ofte det samme sted som resten af overtøjet.

Det vil sige, at paraplyerne altså skal ud i entreen også. Men skal de gemmes væk sammen med resten af overtøjet? Det er måske ikke så god en ide at gøre. Sådanne paraplyer bliver jo meget våde og alt dette vand, skal dampe og dryppe af igen. Og det kan hurtigt volde problemer med for eksempel svamp, hvis de får lov at stå inde i et mindre, lukket rum. Og det ikke lige det du har lyst til at døjes med inde i dit indbyggede klædeskab.

Det kan være en god idé at lede efter en anden løsning, så de står lidt mere fremme, men stadig er pænt pakket væk. Det kan for eksempel være, at du køber en lidt større og pæn paraplyholder, som du sætter dem ned i henne ved hoveddøren. På den måde er de nemmere at gribe fat i, når du skal hurtigt ud af døren. Og samtidig har de deres ’eget sted’, hvilket hurtigt kan få hjemmet til at virke mere ordentligt og mindre rodet.

Køb billigt på nettet

Du kan også købe en stor golf paraply i andre farver end lige sort. Navy blå, hvid og grå er for eksempel også nogle muligheder for dig. På den måde kan du købe den store golf paraply hjem, som passer lige til dit overtøj – måske du endda skal have flere forskellige til det meget forskellige overtøj, som du har? Man ved aldrig på hvilken årstid man får brug for sådan en stor golf paraply i sort.

Der er dejligt stor konkurrence mellem diverse forhandlere på nettet. Det er derfor også det bedste sted at købe sin store golf paraply i sort. Der er ingen grund til at betale for meget, når man kan få det billigere et andet sted.

Når I arbejder og bygger til huset, så er det naturligvis også vigtigt at man holder sig tør under arbejdet. Ellers kan det hurtigt blive en træls affære. Det kan en stor golf paraply i sort også bruges til.

CO2 Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark