Halskæder – i smukke og unikke design

//

flothalskæder.dk vi har et stort udvalg af forskellige typer halskæder. Uanset hvad din stil er, har vi halskæden til dig Vi har super skarpe priser på halskæder i guld, sølv og rustfrit stål

Du kan finde halskæder til både hverdagsbrug og til særlige lejligheder. Hvis du leder efter en halskæde til en fest eller et bryllup, har vi et stort udvalg af halskæder med vedhæng i forskellige materialer såsom ferskvandsperler, cubic zirconia og Swarovski-krystaller

Vi har også et stort udvalg af halskæder til børn i sterling sølv. Børnehalskæderne findes i forskellige designs – fra den klassiske navnehalskæde til hjerteformede vedhæng med fødselssten.

Hvis du har brug for hjælp til at finde den rigtige halskæde, hjælper vores kundeservice dig gerne. Du kan kontakte os på telefon eller chat mandag til fredag fra 10-17.

Vi har et bredt udvalg af halskæder til forskellige lejligheder! Uanset om du er på udkig efter en halskæde til hverdag eller til en særlig begivenhed, så har vi alt, hvad du har brug for. Vores udvalg af halskæder findes i forskellige materialer såsom guld, sølv og rustfrit stål. Vi har også et stort udvalg af halskæder med vedhæng lavet af ferskvandsperler, cubic zirconia og Swarovski-krystaller. Til børn har vi et skønt udvalg af halskæder i sterling sølv med forskellige designs – fra den klassiske navnehalskæde til hjerteformede vedhæng med fødselssten. Hvis du har brug for hjælp til at vælge den rigtige halskæde, hjælper vores kundeservice dig gerne.

Hvilken længde halskæde skal jeg vælge?

Hvis du er i tvivl om længden på din halskæde, anbefaler vi normalt følgende:

42-45 cm: Til kvinder. En halskæde af normal længde, der sidder lige ved kravebenet.

60-80 cm: Relativt lang halskæde, som på de fleste kvinder og mænd når ned til den nederste del af brystkassen.

Husk, at vi alle er unikke og bygget forskelligt. Derfor kan det være en god idé at finde et målebånd eller en snor frem og måle rundt om halsen, hvor du helst vil have, at din kæde skal sidde. På den måde får du en halskæde, der passer 100% til dine behov og ønsker.

CO2 Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark