Hold din krop sund med gode kontorstole

//

Smerter i lænden, skulder eller nakke, er en af de største gener i kroppen. Mange oplever disse smerter i løbet af deres liv. Disse opstår blandt andet uden at man tænker over på det arbejdspladsen. Hvor man som følge af at side på en dårlig stol i længerevarende periode, belaster kroppen ved at sidde forkert. At sidde på en stol, er noget vi gør mange timer på arbejdet, det er derfor ikke uden betydning for ens helbred, hvordan man sidder.  

 

 

Gode kontorstole hjælper

For at en kontorstol skal betegnes som god skal den have mange justeringsmuligheder. Des flere justeringsmuligeder des bedre, da man således kan aflaste kroppen flest mulige steder. Sundhedseksperter anbefaler netop en ergonomisk kontor stol, som tager hensyn til din kropsbygning om du er høj eller lav eller overvægtig. Det ekstra en kontorstol koster, er det værd for din krop. At gå rundt med smerter til dagligt er nemlig noget som forringer ens livskvalitet markant.

 

En anden egenskab ved ergonomiske kontorstole er bevægeligheden. Dette sikrer at du ikke sidder stiv eller opnår dårlige stillinger. Ved at stolen bevæger med dig, sikres du optimal aflast i alle siddestillinger i løbet af dagen. Kroppen sikres den bedste blodgennemstrømning, ved at justere stolen og ved at du bevæger dig. Her finder du kontorstole med justerigsmuligheder og bevægelighed

 

Husk at bevæge dig

Mange tror fejlagtigt at købe en god kontorstol er nok til at holde dig fra skader i ryg, lænden, nakke og skulder. For at en kontorstol skal virke skal du justere den korrekt og bevæge dig i løbet af dagen. Man skal huske at indstille bordet og skærmen i korrekt højde i samspil med stolen. Musen og tastaturet skal være ergonomisk. Med disse tiltag mindsker du risikoen markant for skader på ryg. Som betyder en øget livskvalitet både på arbejdet og i fritiden.   

 

CO2 Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark