Hos Carvision finder du alt, hvad du skal bruge til bilen

//

 

Kender du Carvision? Hvis ikke, så skal du helt sikkert ind forbi deres side. Hvis du elsker lidt ekstra til din bil, og eventuelt går og pusler lidt om den og gøre den super lækker, så finder du et kæmpe udvalg af lækkert udstyr hos Carvision. 

Valget af ekstraudstyret i nye biler er i dag kæmpestort, og markedet har virkelig taget fart i forhold til smarte ting, du selvfølgelig ikke kan undvære i en ny bil – men hvad hvis du har en ældre bil? Hvad har du så af muligheder?

 

Det er faktisk sådan, at det i rigtig mange biler er muligt at eftermontere en masse lækkert udstyr, så du på den måde kan opgradere din gamle bil, og give den lidt nyt liv. Netop det kan Carvision hjælpe dig med. Jeg vil tage udgangspunkt i to udstyrstyper, som helt sikkert vil forbedre din køreoplevelse. 

Apple CarPlay i ældre biler

Det første er Apple CarPlay. De fleste af os er i dag unægteligt afhængige af vores telefoner, og det kan næsten virke uoverskueligt at køre en længere tur, hvis man undervejs har behov for at kommunikere med nogen. Nogle fristes også til at tage telefonen i hånden, hvilket jo er en rigtig dårlig idé. Derfor er Apple CarPlay en super god løsning. Her har du mulighed for koble din iPhone til bilen gennem en skærm, som du derefter kan få Maps på, ringe til dine kontakter, indtale og få oplæst sms’er, høre musik og meget mere. Apple CarPlay inkl. skærm kan eftermonteres i mange ældre biler, og netop det kan Carvision hjælpe dig med. 

Øg sikkerheden med et bakkamera

Kender du også til at orientere sig frem og tilbage, og frem og tilbage mange, mange gange mens du bakker? Dette er selvfølgelig nødvendigt, men det behøver slet ikke være så svært. Et bakkamera kan nemlig give enormt tryghed, og øge sikkerheden når du bakker. Det sikre dig frit udsyn bag bilen, og risikoen for at ramme noget eller nogen er markant mindre. Hvis du har en ældre bil, kan Carvision hjælpe dig med at finde en skærm og et bakkamera, som kan monteres i din bil. 

CO2 Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark