House Doctor – find din pendel, væglampe eller bordlampe!

//

En lampe er mere end blot et stykke design, og det er langt fra nogen enkel opgave at skabe den helt rigtige belysning til hele hjemmet, hvorfor House Doctor har designet et elegant udvalg, som dækker mange behov. Med en væglampe, pendel eller bordlampe fra House Doctor kan du få det perfekte lys til ethvert rum.

Designerlamper – Væglamper, pendellamper og bordlamper

Væglamper, pendellamper og bordlamper er alle typer designerlamper, der kan lyse ethvert hjem op. Men hvordan ved du, hvilken en er er den rigtige for dig? Her er et par ting, du skal huske på: Væglamper er ideelle til ambient belysning og kan placeres enten over øjenhøjde eller i gulvhøjde. De findes i mange forskellige stilarter og designs, så du kan helt sikkert finde en, der passer perfekt til dit hjem.

Pendellamper er perfekte til at skabe fokuseret lys, og de findes i mange forskellige størrelser og former. De bruges ofte som arbejdslamper og kan hænges i forskellige højder, så de passer til dine behov.

Bordlamper er perfekte til at tilføre et blødt, varmt lys til ethvert rum. De kan placeres på et sidebord, et sofabord eller endda på gulvet. Billiglamper.Nu har et bredt udvalg af House Doctor.

House Doctor belysning

Belysning kommer i mange udgaver. Så med kollektionen fra House Doctor er du sikker på at finde et design med lige netop de proportioner, detaljer og materialer, der fuldender dit hjem. Find din nye yndlingslampe i dag! Væglamper, pendellamper eller bordlamper? Uanset hvad du leder efter, har House Doctor den perfekte løsning til dit hjem.

Molecular lampe, swing lampe og mange flere

Den måske mest genkendelige House Doctor lampe er Molecular, der er en smuk industriel pendel, som passer perfekt ind i det moderne hjem. Lampen er lavet af messing med en sort ledning, og den fås i to størrelser. Hvis du vil have noget lidt anderledes, kan du tage et kig på Swing lampen. Dette unikke design kan hænges fra loftet eller placeres på et bord eller en hylde. Lampen har en sort metalfod med en messingskærm, der kan justeres, så den passer til dine behov.

Hvad kendetegner GUBI Væg- gulv- bord og Pendel Lampe

Et af kendetegnene ved Bestlite serien er deres store funktionalitet, som gør, at den både er elsket af arkitekter, designere og kreative entusiaster i hele verden. Bestlite væg-, gulv-, bord- og pendellampen er perfekt til både private hjem og offentlige rum som kontorer, biblioteker, restauranter og hoteller. Væg-, gulv- og bordlampen kan placeres på enhver flad overflade, og pendellampen kan hænges fra loftet, hvilket gør den ideel til brug over et spisebord eller i en stue . Alle lamper i Bestlite-serien er justerbare, så du kan rette lyset præcis derhen, hvor du har brug for det.

Gubi Væglampen er et populært valg for dem, der leder efter en stilfuld og funktionel belysningsløsning. Lampen er lavet af messing med en sort ledning, og den fås i to størrelser.

Bedste priser på GUBI lamper

Der er ingen skam i at nyde at gøre et godt kup, og vil du gerne spare penge på dine næste GUBI lamper, så er Billiglamper.dk et rigtig godt sted at ende og begynde. Her finder du et bredt udvalg af GUBI lamper til priser, der er sikre på at behage dig. Uanset om du er på udkig efter en væglampe, en bordlampe eller en pendellampe, så har vi det, du har brug for. Så tag et kig rundt og find den perfekte GUBI lampe til dit hjem i dag!

CO2 Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark