Hvad er forskellen på “varm hvide” og “kold hvide” LED’er?

//

Forskellen mellem “varm hvide” og “kold hvide” LED’er er lysets farvetemperatur. Varmhvide LED-pærer har en farvetemperatur på ca. 3000K, hvilket svarer til lyset fra en traditionel glødepære. Koldhvide LED’er har en farvetemperatur på ca. 4500 K, hvilket er tættere på dagslys. Hvis du leder efter en LED-pære til brug som ambient belysning i dit hjem, er varm hvid det bedste valg. Hvis du leder efter en LED-pære til brug som arbejdsbelysning, er koldt hvidt en bedre løsning

LED’er fås i mange forskellige former og størrelser, så de passer til næsten alle lysdåser. De mest almindelige LED-pærer er “pæreformede” med en strålevinkel på ca. 120 grader. Du kan også finde kandelabrepærer, spotlights og endda lysstrimler. LED-pærer findes i forskellige nuancer af hvidt, og du skal være opmærksom på farvetemperaturen, når du vælger en LED-pære. Varm hvid svarer til traditionelle glødepærer og er bedst til ambient belysning. Kold hvid er tættere på dagslys og er et bedre valg til arbejdsbelysning.

Vintage Pæren er perfekt til at skabe hyggestemning

Vintage pære – Belysning er mange ting, men ofte handler det om at gøre rummet lyst, så det er nemt at finde rundt. Belysning kan dog også tjene andre formål, f.eks. at skabe dekorative eller hyggelige effekter. I denne sammenhæng er vintagepæren meget populær. Den har synlige “glødetråde”, som minder meget om de gammeldags kultrådspærer, og den egner sig til at blive udstillet – helst helt uden afskærmning.

Vintage-pæren er perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære

Vintagepære – Belysning er mange ting, men ofte handler det om at gøre rummet lyst, så det er nemt at finde rundt. Belysning kan dog også tjene andre formål, som f.eks. at skabe dekorative eller hyggelige effekter. I denne sammenhæng er vintagepæren meget populær. Den har synlige “glødetråde”, som minder meget om de gammeldags kultrådspærer, og den egner sig til at blive udstillet – helst helt uden afskærmning.

En LED er en halvlederdiode, der omdanner elektrisk energi til lys. LED’er anvendes i en række forskellige applikationer, herunder elektroniske displays, bilbelysning og generel belysning.

LED’er fås i forskellige former og størrelser, så de passer til næsten alle lysdåser. De mest almindelige LED-pærer er “pæreformede” med en strålevinkel på ca. 120 grader. Du kan også finde kandelabrepærer, spotlights og endda lysbånd.

LED-pærer fås i forskellige hvide nuancer og skal du tage hensyn til farvetemperaturen, når du vælger en LED-pære. Varm hvid farve svarer til traditionelle glødepærer og er bedst egnet til ambient belysning. Kold hvid er tættere på dagslys og er et bedre valg til arbejdsbelysning.

Hvad er en LED?

En LED er en halvlederdiode, der omdanner elektrisk energi til lys. LED’er anvendes i en række forskellige applikationer, herunder elektroniske displays, bilbelysning og generel belysning.

LED’er fås i en række forskellige former og størrelser, så de passer til næsten alle lysdåser. De mest almindelige LED-pærer er “pæreformede” med en strålevinkel på ca. 120 grader. Du kan også finde kandelabrepærer, spotlights og endda lysbånd.

LED-pærer findes i forskellige nuancer af hvidt, og du skal være opmærksom på farvetemperaturen, når du vælger en LED-pære. Varm hvid svarer til traditionelle glødepærer og er bedst til ambient belysning. Kold hvid er tættere på dagslys og er et bedre valg til arbejdsbelysning.

CO2 Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark