Hvad koster printerpatroner?

//

Markedet for printerpatroner er enormt, og af selvsamme årsag findes der ikke ét svar til spørgsmålet ’hvad koster printerpatroner?’

Prisen på en blæk- eller farvepatron afhænger bl.a. af, om det er printerproducenten selv eller en tredjepartsproducent, som har produceret printerpatronen, hvor mange milliliter blæk patronhylstret indeholder, og hvor/af hvem printerpatronen forhandles hos.

Original eller kompatibel printerpatron?
Prisen på en printerpatron afhænger i særdeleshed af, om der er tale om en original eller en kompatibel (uoriginal) patron.

Foretrækker du originale blæk- og farvepatroner, vil du opleve, at disse ligger i mellemprisklassen eller i den høje prisklasse.
Du vil sågar i nogle tilfælde opleve, at du må punge en tilsvarende sum penge op for originale printerpatroner, som du har måttet give for selve printeren.

Hvorfor er originale printerpatroner dyre?
Årsagen til, at originale printerpatroner er dyre, findes i, at der blandt de store printerproducenter på markedet er stor konkurrence på salg af printere. Printere sælges derfor til lave/overkommelige priser, som printerproducenterne ikke vinder meget (eller nogen som helst) fortjeneste på, men til gengæld tjener de penge på blækpatronerne, som du, som forbruger, må betale dyre domme for.

Skån din pengepung med kompatible blækpatroner
Vælger du at anvende kompatible blækpatroner i din printer, kan du skåne din pengepung i en betydelig grad!

Kompatible printerpatroner produceres af tredjepartsproducenter uafhængige af printerproducenterne i modsætning til originale patroner, som produceres af printerproducenterne selv (t.ex. Brother, HP, Epson m.fl.), og leveres i de fleste tilfælde direkte fra fabrik til forhandler, hvorved diverse fordyrende mellemled spares væk.

Grundet den store besparelse, som forhandlerne opnår på baggrund af den afkortede forsyningskæde, bliver de kompatible printerpatroner udbudt til væsentligt lavere udsalgspriser end tilsvarende, originale printerpatroner.

Hos Pixojet.dk, som er en anerkendt, online forhandler af originale – såvel som kompatible printerpatroner, fås patroner helt ned til 19,95,-/stk., såfremt du vælger det kompatible blækalternativ.

Se priser på prissammenligningssites eller hos foretrukken webshop

Ønsker du at kende prisen på en specifik printerpatron, og ønsker du at vide, hvad den pågældende patron udbydes til hos forskellige webforhandlere, kan du hurtigt og nemt danne dig et overblik over priserne og ikke mindst prisforskellene på et prissammenligningssite.

Hvis du på forhånd ved, at du ønsker at handle dine printerpatroner hos én pågældende onlineforhandler, som du kender til og præfererer, så kan du søge din specifikke printermodel og -serie frem og se hele udvalget af printerpatroner til lige netop din printer samt se priserne på disse.

CO2 Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark