Hvor meget CO2 udleder Anno 1800 til PC?

//

Anno pc spil er en populær computerspilserie, og Anno 1800 er det senere skud på stammen, hvor du skal styre en industriel by. Det er mere krævende, end man tror, og det kan hurtigt gå galt, hvis du ikke formår at styre alle ting helt korrekt.

Du er måske opmærksom på, at din computer udleder CO2, når den kører. Den skal bruge strøm til at køle ned og til at tænde op og fungere. Det er dog ikke en af de største syndere i samfundet, men den samlede CO2-udledning for verdens computere er bestemt markant.

Hvis du er blevet nysgerrig efter at se et større udvalg af forskellige computerspil, så kan du naturligvis finde dem alle online. Find andre gode pc spil her. Det smarte i dag er, at når man er blevet nysgerrig efter at afprøve et spil, skal man blot bruge et par enkelte klik hjemmefra, og så har man hentet det klar til at blive spillet.

Hvordan kan et computerspil udlede CO2?

Ja, det kan måske lyde mærkeligt, at et computerspil kan udlede CO2. Eftersom vi netop er gået fra fysiske kopier til at downloade online, skulle man tro, at man netop undgik et CO2-forbrug, da man ikke længere køber de fysiske kopier af spil.

Grunden til, at et computerspil fortsat udleder CO2, selvom det bliver downloadet online, er, at det kræver, at der er en server, der kører. Denne server kører på strøm og udleder CO2, og det gør den i højere grad, når du sidder derhjemme og henter spillet.

Præcist hvor meget det udleder, kan være svært at sige, og typisk udregnes det ikke pr. Download, men i et større perspektiv. Det kommer an på antallet af servere, men det er bestemt et område, der i langt højere og stigende grad udleder mere og mere CO2, eftersom flere og flere henter spil online på baggrund af den teknologiske udvikling.

CO2 Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark