Hvordan lyder sommer på et gods?

//

Det var netop det spørgsmål min veninde stillede mig kort før sommer. Og for at være helt ærlig tænkte jeg nej tak – jeg havde forestillet mig en sommer i måske Spanien eller Italien – synes jeg trængte til at komme ned til en pool, drinks og høj sol. Når det så er sagt, kunne jeg jo godt se, at det ikke var det bedste tidspunkt at rejse på, selvom man gerne må, så kunne jeg alligevel godt forstå min venindes usikkerhed, ved måske at strande i et andet land, eller blive tvunget i karantæne. Og heldigvis for det, fordi ellers havde jeg aldrig været villig til at undersøge nærmere om sommer på et gods, og havde derfor aldrig fået en så unik en oplevelse, som jeg har haft denne sommer. 

Men tilbage til den sætning det hele startede med! 

Min veninde havde fået af vide, at de hos Sonnerupgaard Gods, udover at skabe rammerne for unikke fester, også tilbød mulighed for at afholde miniferier. Vi gik derfor straks i gang med at undersøge det nærmere på https://sonnerupgaard.dk

Og inden vi så os om, havde vi booket et ophold og rejse dagen stod for døren. 

Vi tog toget fra hovedbanegården, og ankom til Sonnerupgaard Gods i Hvalsø ved middagstid, her fik vi nøglerne til vores værelse, hvorefter vi kort pakkede ud. Vejret var skønt, så vi besluttede at gå på opdagelse omkring godset. Omgivelserne er så smukke, og kan næsten ikke beskrives med ord, det er et helt fantastisk naturrige, og selve godset er også helt unikt. Vi havde hjemmefra bestilt en picnickurv to-go, som stod klar til os kort efter vi ankom, den tog vi med os på vores gåtur, og nød en lækker sen frokost, mens aftensolen langsomt begyndte at gå ned. Allerede første dag var jeg blæst bagover over, hvor smuk og fantastisk en oplevelse, det allerede havde været. De kommende dage brugte vi på at se endnu mere af de smukke omgivelser, samt besøge seværdigheder i nærområdet. Her besøgte vi blandt andet Sagnlandet Lejre, Roskilde Domkirke og Vikingeskibsmuseet. Udover den fine picnickurv vi fik første dag, prøvede vi også deres grill-selv pakker, hvor vi grillede lækker mad i deres skønne oplevelser. 

Ved afrejse dag var jeg simpelthen fyldt op med frisk energi og virkelig unikke oplevelser, jeg slet ikke havde regnet med at få!  

CO2 Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark