Jagttegnskurset for mig

//

​​Det startede faktisk tilbage i folkeskolen, hvor mig og min klasse var ude på lejrtur. Det var selvfølgelig en god oplevelse, men jeg tænker at de fleste ikke lige tænker på da de var børn og var ude på lejrtur med deres folkeskole. Men det gør jeg nemlig, og grunden til jeg gør det er fordi at den lejrtur faktisk havde en stor indflydelse på min fremtid. Det den lejrtur gjorde for mig, var nemlig det med at vi var ude i naturen og at jeg faktisk kunne mærke at jeg havde det rigtig godt derude. Ja, jeg nød det at gå ud i skoven og kigge på dyrene og bare generelt at være i naturen. Det efterlod et stort indtryk på mig, især fordi jeg bor i indre by og ikke kom ud i naturen ret meget. For omkring 2 år siden besluttede jeg mig for at finde den passion frem igen og faldt heldigvis over jagttegnskurser.dk. Som viste sig at have det fedeste kursus jeg nogensinde kunne drømme om. Det var både et godt fællesskab og nogle søde mennesker, man lærte at kende. Selvfølgelig var det her kursus meget brugbart i forhold til at jeg nu elsker naturen og dyr så meget. Hvilket betød at jeg faktisk fandt en ny hobby at tage mig til og jeg igen kan tage ud i naturen og nyde den som jeg gjorde tilbage i folkeskolen. Jeg gør stadig brug af mit jagttegnskursus dagen i dag og jeg tror ikke at jeg har været så glad i lang tid. Det føles som om at jeg træder ind i en ny tid og mine venner og familie siger også at jeg virker meget glad. Her på det sidste, i hvert fald de sidste par år, har været de bedste i mit liv. Jeg regner ikke med at stoppe foreløbigt og håber at jeg bliver ved indtil jeg bliver helt gammel og grå.

CO2 Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark