Kan man regne med at tilbuddet på en bilafgift ikke ændrer sig inden for 30 dage?

//

Er tilbuddet gældende? Når du skal have omregistreret den bil eller motorcykel som du har importeret fra udlandet, skal du have beregnet din registreringsafgift som skal betales, således at det bliver muligt at hente danske nummerplader til køretøjet. En værdisættelse er derfor nødvendig, for at det kan beregnes, hvor meget regningen for registreringsafgiften lyder på.

Der kan gå op til 5 uger, inden at du modtager din registreringsattest og i den tid, skal du altså køre på udenlandske plader. I denne periode, at i de første 30 dage er det lovligt at køre på de udenlandske nummerplader. Du kan regne med, at prisen for værdisættelsen ikke ændrer sig indenfor de første 30 dage.

Oplys SKAT om dit ønske for import at et udenlandsk køretøj

Når du ønsker at importere end udenlandsk bil til Danmark og omregistrere den til danske nummerplader, skal du først og fremmest kontakte SKAT. Dernæst skal din bil til et ekstraordinært syn, der ikke kun tjekker bilen igennem, men ligeledes også udfører det der kaldes et toldsyn.

Her skal du medbringe de oprindelige registreringspapirer på bilen. På et motorkontor er det muligt at få værdisat din bil, hvoraf de sørger for at alle oplysninger kommer videre til motorregistret og ellers kan du få en privat operatør til at klare opgaven for dig. 

Registreringsattesten skal betales, inden du kan bestille danske nummerplader 

Når alle papirerne er på plads og din sag er behandlet, så vil du modtage en registreringsafgift som skal betales inden du kan bestille dine danske nummerplader på motorkontoret. Du har en begrænset periode til at betale din registreringsafgift, inden din frist udløber. Når først du har fået dine nummerplader på motorkontoret, kan du køre frit rundt i din nye dansk registrerede bil på de danske veje. 

Der er flere faktorer, der bestemmer størrelsen på registreringsafgiften 

Der er flere faktorer der gør sig gældende når det kommer til fastsættelse af en registreringsafgift på en bil der bliver importeret til landet. Først og fremmest kommer det an på hvilket årstal den er produceret og samtidig også, hvor meget den forurener.

Dernæst har det kørte antal kilometer betydning, mens der er flere faktorer der vil kunne komme til at spille ind. Det er altså ikke til at forudse hvor meget du skal betale i afgift. Dette er noget der beregnes på, efter at bilen er værdisat. 

CO2 Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark