Køb et Trangia sæt og bliv klar til outdoor-turen

//

Er du vild med outdoor-ture, men synes ikke, du har det udstyr, der skal til? Så er et Trangia sæt lige noget for dig. Med et Trangia sæt får du alt, hvad du behøver for at kunne lave mad og drikke ude i naturen. Sættet består af en gryde, en kande, en brænder og en spisekumme – alt sammen lavet af robust aluminium. Med et Trangia sæt er du klar til at tage på eventyr

Trangia sæt

Trangia sæt er en samling af Trangia produkter, der gør det muligt for enhver at lave mad på farten. Sættet består typisk af en brænder, en gryde og et krus. Det er let at have med i tasken eller rygsækken, og så kan man altid lave sin yndlingsmad – uanset om man er på vandretur eller cykeltur.

Outdoor-turen

Outdoor-turen er en fantastisk måde at opleve naturen på. Med et Trangia sæt kan du lave mad over bål, og det er en stor fordel, hvis du skal vandre i fjeldet eller på andre steder, hvor der ikke er adgang til el.

Trangia Gryder og pander

Trangia gryder og pander er lavet af en let aluminiumslegering, der gør dem lette at bære. Gryderne og panderne har en mat overflade, der forhindrer, at maden brænder fast. De er også nemme at rengøre. Trangias gryder og pander passer til alle Trangia-komfurmodeller.

Køb et Trangia sæt, og bliv klar til outdoor-turen. Trangia sæt er en fantastisk måde at blive klar til outdoor-turen. De har alt, hvad du behøver for at få en fantastisk oplevelse.

CO2 Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark