Kosmetiske behandlinger til begge køn

//

Mand og kvinde. Begge køn kan døje med usikkerheder og kan have et ønske om at lave noget om ved kroppen. Ofte bliver skønhedsbehandlinger kun rettet imod kvinder, men mange mænd går også med tanken om at få foretaget en kosmetisk behandling.

Heldigvis sørger flere og flere skønhedskliniker for at udvide sine tilbud med henblik på begge køn. Netop det fokus har Bloom Copenhagen. En kosmetisk klink beliggende i Hellerup, hvor fokus er at foretage kosmetiske behandlinger med respekt for det naturlige look.  

Udvalget spænder bredt
Hvad enten du ønsker hårfjerning, fedtfrysning eller rynkebehandling, så er der noget for enhver smag hos Bloom Copenhagen. Med over 18 års erfaring tilsammen, står de to erfarne specialsygeplejersker klar til at omfavne dine ønsker. De tilbyder en gratis og forpligtende forundersøgelse, som er første skridt imod den kosmetiske behandling.

Rynkebehandling med botox

Hvis du er i en situation, hvor rynkerne imellem øjenbrynene eller i panden er begyndt at blive tydeligere og tydeligere, så er der en løsning for at komme dette problem til livs.
Hos Bloom Copenhagen bruger de vi Botulinum toxin type A, bedre kendt som Botox. Botox er et effektivt og meget anerkendt muskelafslappende præparat. I den kosmetiske verden anvendes præparatet til at fjerne eller blot reducere rynker, som er forårsaget af de mimiske trækninger, vi alle har i ansigtet.

 

Kort og godt bruges botox til at forebygge generel rynkedannelse i ansigtet samt at blødgøre nogle af de træk, som gør, at man ser grov ud. Samtidig mindsker Botox muskelstyrken som f.eks. i tyggemusklen således, at der kan opnås et smallere underansigt. Botox kan bruges på mange områder såsom panden, hagen, rynken imellem bryn og smilerynker.

Et sikkert valg
Hvad enten du er mand eller kvinde, så er du sikret et knivskarpt resultat, når du behandles med Botox hos Bloom Copenhagen. Behandlingen er ikke smertefuld, men du vil opleve små niv i huden. Hele processen spænder over tid, og der vil typisk gå 1-2 uger, hvor musklen gradvist afslappes. Allerede efter 14 dage vil du opleve det forventede resultat. Botox virker effektivt i musklen i 3-4 måneder, hvorefter virkningen gradvist vil aftage. For at sikre et kontinuerligt resultat, er det bedst at få processen gentaget hver tredje eller fjerde måned således, at der ikke kommer nye og svære rynkeskader på huden.

Resultatet med botox afhænger selvfølgelig af dit individuelle ønske og også det specifikke behandlingsområde. Grunden til at så mange benytter sig af behandling med Botox er, at man kan forynge ansigtet og opfriske uden at se behandlet ud. Det er netop hovedfokusset hos Bloom Copenhagen: at skabe et naturligt look. Det er samtidig en af de mest forebyggende kosmetiske behandlinger som findes. Alt i alt kan du altså få en hud, der vil stråle med fornyet energi og glød.

Hvad enten du er mand eller kvinde, så står de to dygtige sygeplejersker klar til at guide dig fra A til B, når det kommer til at få foretaget en kosmetisk behandling med respekt for det naturlige og enkle look.

CO2 Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark