Kreative sysler

//

Kreativitet er en sjov størrelse, og mange definerer kreativitet på vidt forskellige måder. Nogle tænker at kreativitet kun foregår, når man tegner, maler, syer eller andet i den retning. Hvorimod andre tænker at kreativitet foregår hele tiden i ens hverdag og tankemønster. Men kreativitet er også svær at definere.

Den kreative udvikling

Man har set en stigende tendens inden for forskellige hobbyprojekter, og der er mange, som blandt andet fordyber sig i kunst – både ved at producere det selv, men også ved at være kulturelle på de danske museer. Der er en tydelig trend i øjeblikket, som omhandler at man selv producerer sit tøj, sine smykker og sit interiør. Det kan skyldes det øgede fokus på klimaforandringerne og miljøet samt inflationen. Derudover kan det også bare skyldes den stigende udvikling inden for at have et hobbyprojekt.

Hvad skal det næste projekt være?

Enten har du været i gang med de samme kreative sysler i lidt for lang tid, og trænger til en velfortjent pause fra strikkeriet, eller også mangler du lige det perfekte smykke til bedstemors 75-års fødselsdag på lørdag. Uanset hvad så har vi samlet et par forslag til kreative projekter lige her.

  • Begynd at strikke eller at hækle til dig selv, din familie eller nogle venner – alle værdsætter at få en hjemmelavet gave. Det kan være alt fra en hæklet taske, en varm hjemmestrikket strik eller nye varme strømper til den kolde tid.
  • Lav dine egne smykker som med garanti vil blive unikke. Du kan lave alt lige fra øreringe til halskæder, bare du har de rette smykkedele.
  • Lav dit eget interiør til lejligheden, huset eller sommerhuset. Det kan være alt fra keramik, hvor du kan lave en ny frugtskål til køkkenet, nye kaffekopper eller noget helt tredje. Du kan også samle inspiration fra naturen til at lave nye lysestager og dekorationer til de mørke og kolde måneder.

Der er utallige af muligheder for at starte med forskellige kreative sysler – det er kun fantasien der sætter grænser.

CO2 Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark