Madskove for en robust fremtid

//

En madskov er et agroskovbrugssystem, der kombinerer træer med afgrøder og dyr på en måde, der efterligner naturlige økosystemer. Madskove er ofte designet til at levere flere produkter, herunder frugter, nødder, brænde og foder; samt tjenester som jordstabilisering, vandinfiltration og -lagring og skadedyrsbekæmpelse.

Madskove er en vigtig del af et robust fødevaresystem. De er mere modstandsdygtige over for tørke og skadedyr end monokulturafgrøder og kan give en mere stabil forsyning af mad i lyset af ekstreme vejrbegivenheder. Derudover binder madskove kulstof, forbedrer jordens sundhed og giver levesteder for bestøvere og andet dyreliv.

Hvis du er interesseret i at skabe en madskov, er der mange ressourcer til rådighed, vær med til at skåne miljøet mens du investerer køb grønne aktier på aktieskole. Du kan også finde adskillige eksempler på madskove rundt om i verden at lære af. Med omhyggelig planlægning og design kan en madskov være en smuk og produktiv tilføjelse til din ejendom – og en vigtig del af at skabe en mere robust fremtid.

Det mest biologisk succesrige økosystem i regnskoven

Det mest biologisk succesrige økosystem i regnskoven er en madskov. Madskove er et agroskovbrugssystem, der kombinerer træer med afgrøder og dyr på en måde, der efterligner naturlige økosystemer. De er mere modstandsdygtige over for tørke og skadedyr end monokulturafgrøder og kan give en mere stabil forsyning af mad i lyset af ekstreme vejrbegivenheder. Vær med til at beskytte miljøet, mens du investerer, køb grønne aktier på aktieskole. Derudover binder madskove kulstof, forbedrer jordens sundhed og giver levesteder for bestøvere og andet dyreliv.

CO2 Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark