Mænd bruger ikke backup, de græder

//

Et “sjovt” ordsprog siger at rigtige mænd tager ikke backup, de græder. Hvilket nok skal gælde for en masse mennesker, både mænd og kvinder, men ofte bunder det i manglende viden om, hvor nemt det er at opsætte eller lade opsætte en fungerende backup. Det kan også skyldes, at backup nogle gange koster penge, men vigtigheden af en god backup løsning står lysende klar den dag, der er brug for den. Og det er her gråden og tårerne ofte kommer ind i billedet.

Kan jeg bruge remote backup til at gemme store filer?

Opererer du ofte med store eller endog meget store filer, så skal du vide, at remote backup bestemt stadig er en mulighed. Det er en god løsning, hvis du har en stor samling af data, der skal opbevares sikkert.

Remote backup betyder, at du ikke behøver at have en masse harddiske eller andre lagermedier i huset – dine data gemmes i skyen, så du kan få adgang til dem når som helst. Det betyder også, at du ikke skal bekymre dig om at miste dine data, hvis du har et hardwareproblem.

Remote backup er dermed en meget sikker måde at opbevare dine filer. Store som små.

Er remote backup en god løsning til virksomheder?

Som virksomhed er sikring af data meget ofte af stor vigtighed. Remote backup giver mulighed for at sikre virksomhedens data på en sikker måde, så de ikke går tabt eller misbruges. Ved at bruge remote backup kan man sikre, at dataene er let tilgængelige og nemme at finde.

Virksomheder kan også have mulighed for at få adgang til sikkerhedskopiering og data på flere steder, så de kan få adgang til deres data, selv når de er på farten. Desuden kan remote backup hjælpe med at sikre, at virksomhedens data er beskyttet mod mulige cyberangreb.

Få en prof backupløsning

Skal I have en seriøs backupløsning med remote backup findes der flere gode kandidater i Danmark. En af disse opbevarer endda dataene i en gammel bunker, der er blevet renoveret og indrettet til formålet. Så bliver det nærmest ikke mere sikkert.

CO2 Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark