Min erfaring med headhuntere

//

Jeg sad derhjemme, og ikke anede hvad jeg skulle gøre. Mine kone var ude i køkkenet og lave noget mad. Mine børn var hjemme hos deres bedste forældre. Jeg er i en situation, lige nu, hvor jeg ikke kan klare mit job. Jeg har bare været så tæt på at sige op. Jeg arbejder lige nu i en lille virksomhed, hvor jeg virkelig ikke kan klare min chef, eller kollegaer. Jeg kan ikke se mig selv arbejde her i en længere periode, og havde virkelig brug for at finde noget nyt. Derhjemme bruger jeg meget tid på at tænke over hvad jeg skal stille op. Jeg prøver virkelig søge efter et nyt job. Min kone fortalte mig om en hjemmeside jeg skulle prøve. Hun sagde den hed Dedikation. Jeg hoppede så ind på hjemmesiden, og tjekkede det lidt ud. jeg kunne se at de hjalp en med at finde et job, og det var virkelig hvad jeg havde brug for. Jeg kiggede lidt på de forskellige jobmuligheder, som søgte nogle ledige stillinger. Der var en del interessante. Jeg kiggede på en masse forskellige. Min kone sagde at flere af hendes veninder havde fundet et job gennem her. Det lød virkelig som et godt sted, og virkelig som et sted der kunne hjælpe mig, og få mig ud af mit gamle job. Jeg søgte så en stilling og der gik allerede nogle dage og så blev jeg kaldt til jobsamtale. Jeg tog så derhen og det hele endte bare godt. Jeg fik jobbet. Jeg var så glad. Det første jeg gjorde, var bare at sige mit gamle job op. Det var det der gjorde mig mest glad. At jeg aldrig behøvede se min gamle chef mere, eller mine gamle kollegaer. Men også at jeg havde fundet et job som jeg var glad for.

CO2 Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark