Mit nyeste køb denne måned: En lækker lædertasker!

//

 

Jeg har altid elsket at shoppe, og hvis jeg ikke begrænser mig kan jeg købe ting ind i store mængder. Derfor har jeg lavet en aftale med mig selv. Den går ud på, at jeg må købe en ting / gave til mig selv pr. måned – som vel og mærke ikke er en nødvendighed. Jeg deler ting op i “nice to have” og “need to have” – need to have er der selvfølgelig ikke begrænsninger på, men nice to have, der må jeg ikke købe mere end en ting pr. måned. Det er med til, at jeg tænker meget mere over, hvad jeg køber, og mine køb er i dag langt mere velovervejet. Derudover har jeg yderligere aftalt, med mig selv vel og mærke, at hvis jeg ønsker at købe dyrer ting, så betyder det, at jeg måneden efter ikke må købe noget. Det lyder måske fjollet, men det virker virkelig for mig, jeg får sat tingene op mod hinanden og får tænkt over, hvad jeg helst vil have. På den måde undgår jeg faktisk også en del fejlkøb. Jeg har en laaang liste med ting jeg gerne vil købe med tiden, denne liste køber jeg indimellem fra. En anden ting denne liste også er god til, er at jeg altid meget hurtigt kan strikke en ønskeliste sammen. Det er aldrig svært for mig at komme på noget, når jeg løbende skriver op. 

Denne måneds køb har været længe undervejs, og er noget som jeg har kigget efter længe for at finde det helt rette. Jeg endte med at finde det hos https://bastianlaedervarer.dk, som er en webshop, hvor de sælger et hav af forskellige læderprodukter. Det som jeg var på udkig efter, var en ny lædertaske. Jeg læste mig frem til, at de har super meget erfaring indenfor branchen, og har eksisteret i mange år, samt at de udelukkende bruger ægte læder. Det gjorde mig tryg, da mit ønske var en taske, der kan holde i mange år, og kun bliver smukkere med tiden, når den får naturligt patina. Jeg kiggede længe på deres hjemmeside, og på de forskellige tasker, og fandt langt om længe lige den jeg manglede! 

CO2 Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark