Padel for begyndere – hvordan spiller man det?

//

Padel er en fantastisk sport, der er hurtigt ved at vinde popularitet over hele verden. Det er en kombination af tennis og squash, der er let at lære, men svær at mestre. Men vigtigst af alt er det en sjov og udfordrende måde at holde sig i form på, og det er et godt valg for begyndere, der ønsker at prøve noget nyt.

Hvis du er nybegynder, og du gerne vil lære at spille padel, så er her et par tips til at komme i gang og et hurtigt oprids af de gængse padel pegler.

Hvad skal man bruge til at spille padel?

Først og fremmest skal du have et padelbat, som du kan købe i en sportsbutik enten fysisk eller online. Du skal også have nogle padelbolde, som du kan købe samme sted. Vær opmærksom på at padelbolde og tennisbolde ikke er det samme, selvom de ligner hinanden utroligt meget.

Når du har det, er det tid til at lære, hvordan man spiller! Padel ligner tennis, men der er nogle vigtige forskelle.

For eksempel er banen mindre end en tennisbane, og der er bander hele vejen rundt om. Det er også vigtigt at du lærer at slå til bolden efter den har ramt en af banderne. På den måde kan man sige at spillet også minder om squash.

Pointgivning i en padelkamp

Hvis du har spillet tennis, kender du alt til pointsystemet. Det er nemlig det samme. Et sæt spilles til 6 partier og der skal vindes med minimum 2. Står der 6-6 afgøres sættet i tiebreak. I partierne er pointgivningen 15, 30, 40. Præcis som i tennis.

Hvor kan man spille padel?

Padel er et spændende og sjovt spil, der er blevet populært over hele verden. Det er et hurtigt og dynamisk spil, der kan spilles af alle, uanset alder eller niveau. Hos Breinholtgaard Golf og Padel Klub findes to udendørsbaner, så man udover et herligt spil padel også får masser af dejlig frisk luft.

Hvordan spiller man padel?

Padel er et spil, der spilles som double, det vil sige 2 mod 2. Det kan også spilles som single, men standard padelbaner er langt bedst til double. Og når man spiller 2 mod 2, er der også ofte hyggeligt socialt samvær før og efter kampene.

CO2 Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark