Sådan finder du inspiration til din boligindretning

//

Er du, ligesom mange andre oplever det, træt at komme hjem fra arbejde og se på de samme gamle vægge, de samme møbler og andre ting, som du har i dit hjem? Hvis det kan berolige dig, så er der ikke noget galt med dig og du er ikke alene. Mennesket har brug for forandring med jævne mellemrum, især i deres hjem, som er det sted de tilbringer en stor del af deres tid. På grund af dette, så er det vigtigt at ens hjem er et sted man føler at man kan slappe og være sig selv, samt følge sig tryg. Hvis der ikke er harmoni i hjemmet i den forstand, at man bliver drænet af set på sin indretning, så er det et tegn på at der skal ske noget nyt. Hvis du ikke aner hvor du skal starte eller hvad du skal gøre, kan du finde inspiration i denne artikel.

Besøg dine venner og din familie

Et sted der er oplagt at finde inspiration fra, er fra dine venner og familiemedlemmers hjem. Alle har deres helt egen stil og der er med stor sandsynlighed nogle af dem du kender, som har en stil, som du synes om. Du skal ikke kopiere den 1-til-1 men i stedet lade dig inspirere af de ting, som tiltaler dig. Det kan være farven på væggene eller møblerne. Hvad end det er, så kan det være et godt sted at begynde.

Find inspiration på de sociale medier

Instagram flyder over med influencere og andre kontoer, der deler deres boligindretning eller idéer hertil. Det er et rigtigt godt sted at se hvad der rører sig indenfor boligindretning og dermed, et oplagt sted at finde inspiration. Hvis du ikke kender nogle kontoer du kan følger, kan du let bruge Google til at finde frem til dem. Pinterest er også et godt socialt medie, til at finde inspiration. 

Find inspiration på blogs og hjemmesider

Når nu vi er ved internettet, så findes der også et utal af boligbloggere samt andre former for hjemmesider, hvor man kan finde inspiration. Et godt eksempel på dette er https://premiumbolig.dk/ som har et stort udvalg af artikler om boliginspiration, som man kan bruge til at finde idéer og inspiration i. Hvis man er mere til det analoge, så er bolig- og livsstilsmagasiner ikke uddøde endnu og man kan derfor bruge disse til at finde inspiration fra. De kan oftest købes i lokale kiosker og supermarkeder.

CO2 Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark