Sådan kan du dekorere dit badeværelse

//

Badeværelset er ét af de sværeste rum at dekorere. Det er ikke alle badeværelser, der har vinduer, og ofte er de forholdsvis små. Så hvordan kan man få personlig stil ind i et rum, der bliver brug hver eneste dag?

Det kan du få svar på her. Fra fliser til badeværelse til diverse dekorationer, du kan finde plads til – den her artikel dækker det hele. Det tager kun ganske få minutter at læse med, og forhåbentlig vil du kunne få inspiration til at live dit badeværelse op.

Fliser til badeværelse

Fliser er en god måde at få dit badeværelse til at skille sig ud. Fliser til badeværelse kommer i mange farver og former, og du kan gøre din bruseniche flot og levende med lidt kreativitet.

Du kan finde flotte fliser til badeværelse hos Flise Bent, hvor du også kan få inspiration til, hvilke mønstre, du kan sætte op. Det er ikke spor svært at sætte fliser op, og du kan godt selv lære det, hvis du lægger lidt tid i at undersøge på forhånd. Det er også muligt at hyre nogen til at gøre det, hvis du vil spare besværet.

Fliser til badeværelse kan matches med et gennemgående farvetema, eller de kan holdes neutrale og være et mønster for sig.

Farver og mønstre

Fliser til badeværelse er en god måde at få farver og mønstre ind på badeværelset, men der er også andre måder. Du kan male mønstre på væggen eller sætte et tapet op, der ikke er helt neutralt. Du kan også implementere flotte farver og mønstre gennem håndklæder.

På badeværelset er der ofte fokus på neutrale farver som hvid, sort og grå. De er rolige og nemme at håndtere, og de er ikke distraherende. Badeværelset bruges også om natten, hvor det er vigtigt ikke at vække hjernen for meget, inden man går i seng igen.

Undersøg hvilke farver gør sig godt på et badeværelse og se, hvad du kan lide og vil implementere. Selv små accenter kan gøre en stor forskel.

Dekorationer

Dekorationer er ikke altid nemme at få ind på et badeværelse, der typisk ikke er særlig stort. Det er ikke et rum, særlig mange tilbringer voldsomt meget tid i, men derfor må det godt være pænt.

Du kan bruge fliser til badeværelse som en flot dekoration, men vil du have nogen, der kan flyttes på, er der også andre muligheder.

Potteplanter kan hænge fra loftet og vil ikke tage nogen bordplads – til gengæld vil de give et flot, naturligt strejf til badeværelset. Du kan få kunstige planter eller nogen, der ikke har behov for meget lys, hvis dit badeværelse ikke har et vindue.

Det er også muligt at hænge flotte billeder op på badeværelset. Så skal du bare være sikker på, de kan håndtere et vådrum. Har du plads ved siden af håndvasken, så kan det være rigtig fint at sætte en bakke ud med dine yndlingsprodukter og evt. et duftlys eller lignende. Dét er en flot dekoration, som er nem at lave.

CO2 Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark