Sådan laver du dine egne bæredygtige bolcher

//

Det er ingen hemmelighed, at slik skader miljøet. Det er også et velkendt faktum, at vi mennesker er afhængige af slik. Derfor kan det være svært at stoppe med at spise slik. I denne artikel vil vi kigge nærmere på, hvordan man laver bæredygtigt slik. Vi vil også se på, hvorfor der er problemer med klimaet, og hvad vi kan gøre for at leve mere bæredygtigt.

 

Lav dit eget bæredygtige slik

Lad os først se på, hvordan man laver bæredygtige slik. En måde at gøre dette på er at lave dit eget slik. Althea bolcher er et godt eksempel herpå. De er lavet med helt naturlige ingredienser, og de er helt veganske. Det er nemmere end du måske tror at lave dine egne bæredygtige slikvarer – og det er en fantastisk måde at nyde dine yndlingsslik på uden at skade miljøet. Der findes masser af lækre opskrifter på bæredygtigt slik med ingredienser, der er miljøvenlige og etisk producerede.

 

En anden måde at nyde bæredygtigt slik på er at købe dem fra virksomheder, der er engageret i bæredygtighed. En af disse virksomheder er Alter Eco. De tilbyder en bred vifte af bæredygtige slikprodukter, herunder chokolade, slik og endda is.

 

Klimaproblemer

Lad os til sidst se på, hvorfor der er problemer med klimaet. Hovedårsagen er, at vi mennesker udleder drivhusgasser til atmosfæren. Disse gasser fanger varme og får jordens temperatur til at stige. Dette resulterer i drastiske ændringer af vores klima, herunder mere ekstreme vejrforhold og stigende vandstand i havene.

 

Så hvad kan vi gøre for at leve mere bæredygtigt? En af de ting, vi kan gøre, er at mindske vores afhængighed af fossile brændstoffer. Det kan vi gøre ved at bruge vedvarende energikilder som f.eks. sol- og vindenergi. Vi kan også reducere vores forbrug af ressourcer som f.eks. vand og elektricitet.

 

Afslutningsvis er bæredygtigt slik en god måde at nyde dine yndlingsgodbidder på uden at skade miljøet. Du kan lave dit eget bæredygtige slik eller købe det fra virksomheder, der er engageret i bæredygtighed. Uanset hvad, gør du din del for at hjælpe med at redde vores planet.

CO2 Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark