Sådan skaber du et unikt køkken

//

Da der var højkonjunktur i vores samfund, var det en stor trend at modernisere køkkenet i lejligheden eller i huset. Nu er der andre tider, hvor vi har høj inflation i samfundet og man lige pludselig har et begrænset budget, fordi man skal bruge flere penge på fornødenheder såsom fødevarer, strøm, varme, flyrejser og næsten alle andre forbrugsvarer. Dette gør, at vi ikke på samme måde bare kan få et nyt køkken når vi har lyst til det, Hvilket også normalt er en meget dyr omgang. Hvordan får man så skabt et unikt og personligt køkken alligevel? Det ser vi nærmere på i denne artikel, hvor vi vil guide til, hvordan du med enkle midler og meget smukke unika designs kan modernisere dit køkken, så det fremstår spritnyt.

Smukke og unika designede knivmagneter

Ønsker I at skabe et unikt og personligt køkken, kan I med fordel erhverve jer en smuk håndlavet knivmagnet i træ. Hver enkelt knivmagnet træ er alle lavet i hånden og derfor er to ikke ens. De er skabt af et meget smukt træ materiale som gør dem til et lille kunstværk i sig selv. I kan også anskaffe jer flere knivmagneter og gøre det til et smukt område i køkkenet for eksempel over jeres komfur. Hermed har I allerede skabt et køkken, der er unikt, fordi hver enkelt knivmagnet træ er lavet i hånden. Det giver en utrolig personlig ånd i køkkenet, fordi der er lagt hjerte i hvert enkelt produkt. Desuden er det godt for sjælen at kigge på det smukke træ hver eneste dag, her og der, hvor de pryder væggen.

En knivmagnet er bæredygtig

Ønsker I at leve bæredygtigt og dermed skåne miljøet for en masse unødig belastning, kan en smukt designet knivmagnet træ være lige det, der gør, at I investerer i noget langtidsholdbart. Det er dermed ikke en knivmagnet, som I kommer til at udskifte jævnligt og dermed får en masse unødige udgifter til jeres køkken, men derimod en knivmagnet træ, som I vil beholde resten af jeres liv, fordi den holder i sit materiale og fordi den er så personlig og smuk at se på.  En knivmagnet træ holder hele livet og kan endda gå i arv til børnene. 

Vær en super kok i køkkenet med smukke knivmagneter

Hvad er mere inspirerende for en kok, end at have de rigtige redskaber lige ved hånden når man skal til at lave det helt store måltid.? Det er vigtigt og helt essentielt for en kok, erfaren eller nybegynder, at have den rigtige kniv lige ved hånden når der skal skæres kød ud eller grøntsager skal hakkes og snittes. En smuk knivmagnet på væggen med de rette knive hængende på, kan dermed at være en stor hjælp og inspiration til kokken i det daglige, når man skal lave et måltid, som går ud fra hjertet. Her kan man, lige når man står ved skærebrættet, tage den rette kniv og begynde at arbejde med den og samtidig kigge på de smukke knivmagneter og deres smukke design på væggen. Dermed bliver madlavning til en smuk helhedsoplevelse for kokken og maden vil helt sikkert smage ekstra godt for hele familien, både store og små sultne madsjæle. 

CO2 Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark