Sådan sparer du penge som husejer

//

I disse tider hvor der er høj inflation i samfundet, er der lige pludselig også blevet færre penge til at renovere huset, sommerhuset, rækkehuset eller villalejligheden. Vi skal lige pludselig bruge flere penge på strøm, el, varme og fødevarer og flyrejser og dermed kan der være mange opgaver i hjemmet, som I vælger ikke at udføre i øjeblikket. Det er dog synd, fordi I alligevel godt på et sparsomt budget kan udbedre og renovere jeres hjem, så det kommer til at ligne 1 million. Her guider vi til tre gode tips til, hvordan I kan få et flot hjem med få midler.

En flot og billig terrassedør giver et luksus look

Har I lyst til at få et hjem, der kunne ligne Karen Blixens hjem i Rungsted, kan i købe og installere en billig terrassedør. I kan enten installere den mellem jeres stuer eller I kan installere den ud til jeres have. Den kan vælges i mange smukke modeller, hvor der er forskel på, hvor mange glasfelter, der er i døren. Dermed får I et hjem, der har et mondænt og luksuriøst look uden at I skal bruge mange penge herpå.

Maling der fornyer

Jeres hjem kan komme til at se ganske anderledes og nyt ud, når I vælger at male et rum eller flere rum i jeres hus. Det kan give et helt anderledes udtryk, når i skifter farve på væggen fra hvid til grøn. Vælg gerne en farve, som passer til jeres personlige smag og vælg også farver, som børnene godt kan lide at se på hver eneste dag. I kan også vælge at modernisere jeres køkken på denne billig måde. I kan male skabslågerne, så de kommer til at fremstå som helt nye. I får dermed en følelse af at være flyttet ind i et helt nyt hjem.

Lav nye møbler ud af de gamle møbler

Ønsker I nye møbler, men har ikke pengene til at købe spritnye møbler og vil også gerne gøre noget godt for miljøet, er der mange gode tips og tricks at hente på YouTube i forhold til at lave jeres møbler om til nye møbler eller også var det omvendt. Pointen er i hvert fald, at det ikke ville være til at se, om de nye møbler kommer ud af gamle møbler. I får sikkert også lært en masse nye teknikker til at lave nye møbler og dermed lærer I også noget nyt om jer selv og jeres hjem. Det er en win win situation for alle parter. Især den bæredygtige tankegang er vundet frem efter inflationen og også under Corona pandemien, hvor der viste sig at være en klar sammenhæng mellem den begrænsede flytrafik og den klarere blå himmel over Kina. Lige pludselig kunne CO2 udslippene ses tydeligt, og det har påvirket mange i den positive retning. 

At leve mere sparsomt er godt for miljøet

Det kan synes som en forringelse af hverdagen, når man skal ud at købe “billig terrassedør” men sagen er, at den er i super god kvalitet og når I sparer penge herpå, har I penge til andre ting og kan også reducere jeres aftryk på kloden i forhold til CO2, transport og unødige udgifter. Det er til gavn for alle. 

CO2 Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark