Sammenlign byggemarkeder nær dig, og spar penge

//

Vil du spare penge på turen i byggemarkedet?

Når du mangler noget til et DIY-projekt derhjemme, så kan du med fordel danne dig et hurtigt overblik over byggemarkeder nær dig. 

Du kan finde et byggemarked overalt i landet – men det er ikke alle byggemarkeder, der har det samme udvalg, for slet ikke at tale om de samme priser. Både når det kommer til udvalg, pris og kvalitet er der forskel på de forskellige byggemarkeder i Danmark.

Spar penge – sammenlign priserne i flere byggemarkeder

En af de bedste måder at spare penge på, når du skal have nyt værktøj eller andet fra et byggemarked, er simpelthen at sammenligne priser.

En stiksav er for eksempel noget, som de har i ethvert byggemarked. Men der er stor forskel på hvad en stiksav koster. Det afhænger selvfølgelig af producenten, samt af stiksavens kvalitet – men i dén grad afhænger det også af hvilket byggemarked, du finder stiksaven i.

I de forskellige byggemarkeder fører de forskellige pris-politikker. Og disse prisforhold afgør også i vid udstrækning hvilke produkter der forhandles i et givent byggemarked. Nogle byggemarkeder har sågar produkter, der går under deres eget brand. Og disse produkter skiller sig ud fra mængden – enten hvad angår pris, kvalitet eller en helt tredje parameter.

Altså: Hvis du vil spare penge på ting fra et byggemarked, så er vores bedste råd til dig: Sammenlign priserne på lignende produkter mellem de forskellige byggemarkeder, og vælg det, der bedst passer dig.

Skal du have hjælp? Find et byggemarked, hvor servicen er i top

Der er ikke kun forskel på pris, kvalitet og udvalg, når du handler i de forskellige byggemarkeder. Service-niveauet er nemlig en anden ting, som du også skal tage højde for.

Ofte kan du selv finde dét, du skal bruge til et konkret DIY-projekt. Du har en “opskrift” derhjemme, og har skrevet det ned, som du skal bruge.

Men nogle gange kan det også være rigtig godt at få noget professionel hjælp i butikken, når du er der. Og her vil du tydeligt kunne mærke forskel, når man sammenligner forskellige service-niveauer i forskellige byggemarkeder. 

Hvis du fx går i et byggemarked som Davidsens Tømmerhandel eller XL-Byg, så finder du et andet serviceniveau. Her finder du afdelingsledere, der har faglige kompetencer inden for de produktkategorier, du kan finde i den pågældende afdeling. Og hvis du skal finde ud af hvilke rawlplugs, der går særligt godt til gipsvægge, så kan det faktisk være godt at få en ekspert til, helt gratis og på stedet, at give sine bedste råd.

Så er du sikker på, at det du laver holder til noget – og at du ikke kommer til at skulle besøge byggemarkedet to gange.

CO2 Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark