Sikkerhedstip til unge bilister for sikker kørsel

//

For mange unge er det at få et kørekort, en væsentlig del af overgangen mod at træde ind i de voksnes rækker. Men bilkørsel skal tages alvorligt. Trafikulykker blandt unge er meget hyppigere end hos ældre og mere erfarne bilister. Med den rigtige køreuddannelse, timevis af køretræning bag rattet, og sikker kørsel sikkerhedstips, vil du være velrustet med både teoretisk og praktisk viden for at kunne køre sikkert bag rattet og i trafikken.

Øv dig i forskellige vejrforhold

At lære sin bil at kende i forskellige vejrforhold er en af de vigtigste måder at holde sig sikker på. Tag den unge bilist med til en stor tom plads når det regner eller sner, og få ham/hende til at øve sig i køreteknikker for at de kan få en god fornemmelse af de små ændringer i bilen opførsel.

På med selen og følg færdselslovens anvisninger

Sikkerhedsselen er en af de mest vigtigste sikkerhedsforanstaltninger på enhver bil. Husk på at, at bilens airbag ikke kan erstatte sikkerhedsselen, men bidrager i stedet til sikkerheden. At huske at tage selen på er det mest effektive du kan gøre for din sikkerhed i tilfælde af et trafikuheld.

Det er også vigtigt at have en god forståelse for færdselsreglerne. Unge bilister er sandsynligvis godt rustet når det kommer til dette emne, især hvis de er i gang med at tage et kørekort, eller hvis de lige har afsluttet en kørselsuddannelse på en køreskole. Drop distraktioner som mobilen mens du kører, og husk at køre bil når du kører bil.

Hold dig sikker med TopGearTrafik

TopGearTrafik top prioritet er, at gøre dig klar og ruste dig med den nødvendige viden og træning for at holde dig sikker på vejene. TopGearTrafik går altid den ekstra mil for at sikre sine studerende et godt og behageligt uddannelsesforløb med høj fokus på den enkelte studerendes behov.

CO2 Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark